De keukenzaak

logo-keukenzaak

De Keukenzaak Schagen - kwaliteitskeukens tegen een zeer betaalbare prijs!

Marko Groot opende de deuren van De Keukenzaak in 2012. In eerste instantie werden klanten voorzien van inbouwapparatuur, maar de liefde voor keukens nam toe toen Marko de zaak overnam van zijn vader. Al vrij snel besloot hij om naast de keukenapparatuur ook prachtige, kwalitatief hoogwaardige keukens aan het assortiment toe te voegen. 35 jaar ervaring later kan je met de volle vertrouwen en degelijk advies terecht bij De Keukenzaak.

De Keukenzaak verkoopt alleen keukens en apparatuur van gerenommeerde merken. De specialisten denken ‘out-of-the-box’ en gaan door tot je helemaal tevreden bent. Naast de goede service kan je kwaliteit verwachten voor een scherpe en eerlijke prijs. De Keukenzaak ontzorgt volledig. Ontdek de uitgebreide keukencollectie in onze showroom. Wij vragen je van tevoren telefonisch of via onze website een afspraak in te plannen, zodat we alle tijd en aandacht kunnen besteden. Er staat een keukenspecialist klaar om je te adviseren. Altijd gratis en vrijblijvend natuurlijk.

logo-keukenzaak

Wij helpen je graag met het vinden en samenstellen van de droomkeuken.

Tijdens een bezoek aan onze ruim opgezette showroom in Schagen zie je dat De Keukenzaak alles kan bieden op het gebied van trendy keukens. Functioneel, smaak- en sfeervol, vele mogelijkheden én betaalbaar! In de showroom vind je een ruim assortiment van gerenommeerde keukenmerken en keukenapparatuur. Bij De Keukenzaak heb je de mogelijkheid om in alle rust jouw stijl en interieur te laten vertalen naar uw droomkeuken.

Zien we jou in onze keukenshowroom? Wij maken jouw keuken persoonlijk!

Plan jouw route

Contactgegevens

De keukenzaak

De Fok 7
1742 PC Schagen

Openingstijden

Contact opnemen

Impressie Keukenspecialist