Jan Spannenberg (Jan Bakt)

Recepten en tips van Jan!

Leuk nieuws: Keukenspecialisten.nl werkt samen met Jan Spannenberg! Jan (van Jan Bakt) is bekend van het programma Heel Holland Bakt, waar hij in 2023 de finale haalde.

Jan heeft een enorme passie voor bakken. Hij brengt dit onder andere over op andere mensen door middel van heerlijke baksels, het organiseren van workshops en hij is in te huren voor events.  

Jan ontwikkelt de komende tijd in samenwerking met Keukenspecialisten.nl verschillende video’s waarin hij handige tips, tricks en natuurlijk heerlijke bakrecepten deelt gericht op het seizoen.

Daarnaast deelt hij leuke winacties waarbij het mogelijk zal zijn om workshopplekken te winnen bij Jan Bakt!

Vergeet Keukenspecialisten.nl en Jan Bakt niet te volgen op Instagram. 

Jan Bakt 
 Keukenspecialisten.nl

Meer informatie Jan Bakt

Meer weten over de bakactiviteiten van Jan? Kijk dan op zijn website. Hier vind je heerlijke recepten, meer informatie over workshops en evenementen en kan je zijn agenda zien. 

De recepten van Jan

Meer inspiratie nodig voor gerechten?

Wat eten we vandaag? Dat is een vraag die elke dag weer terugkomt. Wij inspireren je graag. Het maakt niet uit of koken een hobby van je is, of meer een noodzakelijk kwaad. Kies uit onze inspiratiegerechten een heerlijke maaltijd, die smaakt naar meer… En gelukkig is er meer. Bekijk bijvoorbeeld eens de pagina van CookingQueens. Deze pagina staal vol met heerlijke en gemakkelijke (voornamelijk Italiaanse) recepten van de dames. Deze inspiratiegerechten bieden jou een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Om elke dag weer te variëren en te verrassen.

zalm-taco-bloemkool-recept-keukenspecialisten-cookingqueens

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: