Cooking Queens

COOKING QUEENS

Moeder José en dochter Mariëlla vormen samen het dynamische duo de Cooking Queens. Samen delen zij al lange tijd hun passie voor koken en bakken en vinden ze het heerlijk om nieuwe recepten te bedenken. Met een Italiaanse man/vader is het niet vreemd dat zij voornamelijk recepten uit de Italiaanse keuken bereiden. Wij van Keukenspecialisten.nl mochten in samenwerking met Miele deze enthousiaste dames uitnodigen om op de nieuwste Miele apparatuur hun Italiaanse recepten te koken.

Hier vind je recepten van de Queens, voorzien van interessante tips over Miele apparatuur.

Benieuwd naar nog meer overheerlijke recepten van Cooking Queens, bekijk hier de recepten van de Cooking Queens.

Meer inspiratie nodig voor gerechten?

Wat eten we vandaag? Dat is een vraag die elke dag weer terugkomt. Wij inspireren je graag. Het maakt niet uit of koken een hobby van je is, of meer een noodzakelijk kwaad. Kies uit onze inspiratiegerechten een heerlijke maaltijd, die smaakt naar meer… En gelukkig is er meer. Onze inspiratiegerechten bieden jou een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Om elke dag weer te variëren en te verrassen.

gerecht-maand-mei

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: