Cooking Queens

COOKING QUEENS

Moeder José en dochter Mariëlla vormen samen het dynamische duo de Cooking Queens. Samen delen zij al lange tijd hun passie voor koken en bakken en vinden ze het heerlijk om nieuwe recepten te bedenken. Met een Italiaanse man/vader is het niet vreemd dat zij voornamelijk recepten uit de Italiaanse keuken bereiden. Wij van Keukenspecialisten.nl mochten in samenwerking met Miele deze enthousiaste dames uitnodigen om op de nieuwste Miele apparatuur hun Italiaanse recepten te koken.

Hier vind je recepten van de Queens, voorzien van interessante tips over Miele apparatuur.

Benieuwd naar nog meer overheerlijke recepten van Cooking Queens, bekijk hier de recepten van de Cooking Queens.

Meer inspiratie nodig voor gerechten?

Wat eten we vandaag? Dat is een vraag die elke dag weer terugkomt. Wij inspireren je graag. Het maakt niet uit of koken een hobby van je is, of meer een noodzakelijk kwaad. Kies uit onze inspiratiegerechten een heerlijke maaltijd, die smaakt naar meer… En gelukkig is er meer. Onze inspiratiegerechten bieden jou een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Om elke dag weer te variëren en te verrassen.

gerecht-maand-mei

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: