Challenge the Expected

Ervaar het nieuwe koken met AEG. Maak indruk op je vrienden en familie en wordt met de apparatuur meesterchef in eigen keuken dankzij de sensorgestuurde keukeninbouwapparaten. Haal het beste uit jouw culinaire vaardigheden en maak heerlijke gerechten. 

Inductie-
kookplaat met FlexiBridge

AEG verlegt de grenzen op het gebied van inductiekoken. De SenseCook kookplaten bieden je de laatste innovaties op het vlak van sensortechnologie. Bakken, braden of koken. Met behulp van de temperatuursensoren heb je alles op elk moment perfect onder controle. Ga jij graag een stapje groter? Kies dan voor de inductiekookplaat met FlexiBridge welke 4 aparte segmenten heeft en kunnen verbinden met elkaar.

Oven met stoomfunctie

Koken met stoom is helemaal trendy. Met de stoomoven maak jij de meest verfijnde gerechten in een handomdraai klaar. De AEG stoomoven biedt zowel 100% stoom als combinatiemogelijkheden. Daarnaast biedt AEG ovens aan met alleen een stoomfunctie.

AEG - Laat de vaat naar jou toekomen

Na het eten is het tijd om de vaatwasser in te ruimen. De AEG ComfortLift® vaatwasser helpt jou mee door bij het uitrijden vanzelf omhoog te komen.

AEG ovens

Inspiratie opdoen?

Kom inspiratie opdoen in de AEG Showroom in Alphen aan den Rijn. Maak een afspraak via het telefoonnummer: 0172-468468 (optie 3 selecteren) of via showroom@electrolux.nl

Kijk voor meer informatie op de website van AEG

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: