Challenge the Expected

Ervaar het nieuwe koken met AEG. Maak indruk op je vrienden en familie en wordt met de apparatuur meesterchef in eigen keuken dankzij de sensorgestuurde keukeninbouwapparaten. Haal het beste uit jouw culinaire vaardigheden en maak heerlijke gerechten. 

Inductie-
kookplaat met FlexiBridge

AEG verlegt de grenzen op het gebied van inductiekoken. De SenseCook kookplaten bieden je de laatste innovaties op het vlak van sensortechnologie. Bakken, braden of koken. Met behulp van de temperatuursensoren heb je alles op elk moment perfect onder controle. Ga jij graag een stapje groter? Kies dan voor de inductiekookplaat met FlexiBridge welke 4 aparte segmenten heeft en kunnen verbinden met elkaar.

Oven met stoomfunctie

Koken met stoom is helemaal trendy. Met de stoomoven maak jij de meest verfijnde gerechten in een handomdraai klaar. De AEG stoomoven biedt zowel 100% stoom als combinatiemogelijkheden. Daarnaast biedt AEG ovens aan met alleen een stoomfunctie.

AEG - Laat de vaat naar jou toekomen

Na het eten is het tijd om de vaatwasser in te ruimen. De AEG ComfortLift® vaatwasser helpt jou mee door bij het uitrijden vanzelf omhoog te komen.

AEG ovens

Inspiratie opdoen?

Kom inspiratie opdoen in de AEG Showroom in Alphen aan den Rijn. Maak een afspraak via het telefoonnummer: 0172-468468 (optie 3 selecteren) of via showroom@electrolux.nl

Kijk voor meer informatie op de website van AEG

GLOEDNIEUWE GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé gloednieuwe Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie, trends en innovaties. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Vraag gratis ons uitgebreide keukenmagazine aan voor tips en keukeninspiratie. Alle keukeninspiratie vind je in Dé Belevingsgids.

Begin vandaag nog met het plannen van je droomkeuken. Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen ontvang jij de gloednieuwe belevingsgids.

Dit vind je in Dé Belevingsgids:

Keukenmagazine Dé Belevingsgids