Sluit je aan bij ons

der-kreis-deelnemer-worden

Aansluiten bij keukenspecialisten.nl

Keukenspecialisten.nl is meer dan een formule; het is een samenwerkingsverband waarmee we, samen met u, sterk staan richting de consument.

Wij bieden u met keukenspecialisten.nl een professioneel platform voor de individuele presentatie van uw bedrijf met een hoge zichtbaarheid.
Daarnaast ondersteunt keukenspecialisten.nl u in de offline en online marketing voor versterking van de relatie met de consument.

Bestickering

De kracht van Keukenspecialisten.nl

De kracht van deze formule is dat de specialisten persoonlijk te werk gaan met behoud van de eigen lokale identiteit.

Samen met u blijven we constant op zoek naar verbetering om zowel de klant en u optimaal te kunnen ondersteunen.

Ondertussen hebben inmiddels ruim 60 keukenspecialisten zich bij ons aangesloten. Dit betekent dat wij met de formule landelijke dekking bieden.

Onderdeel van DER KREIS

Keukenspecialisten.nl is onderdeel van DER KREIS Nederland B.V.: de meest toonaangevende inkoop- en marketingorganisatie in de keuken- en sanitairbranche. Door gezamenlijke inkoop en marketing kunnen wij onze krachten bundelen en u de beste producten en prijzen garanderen.

Interesse om keukenspecialist deelnemer te worden?

Vul het inschrijfformulier in.
Of neem via onderstaande gegevens contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: