Rob Kamphues

Crashen in de keuken

Keukenspecialisten.nl 'crasht' in de keuken van Rob Kamphues

Rob Kamphues is een bekende van tv. Hij is één van de vaste gezichten van formule 1 uitzendingen van Ziggo Sport. Zo is hij het gezicht van de voorbeschouwingen van alle kwalificaties en races in de formule 1 en presenteert hij op de vrijdagavonden het Race Café. In dit programma ontvangen Rob Kamphues en Robert Doornbos prominenten uit deze wereld. Rob Kamphues staat bekend om zijn analyses, humor en besprekingen van het laatste nieuws. 

In het programma ‘Crashen in de keuken bespreekt Rob samen met Robert de Formule 1-race die afgelopen weekend heeft plaatsgevonden. In dit programma maakt Rob één recept met een knipoog naar de meest recente Formule 1-race, maar de keuken was toe aan vervanging! Zijn keuken heeft een opknapbeurt gehad van Keukenspecialisten.nl en is nu voorzien van handige AEG apparatuur en een werkblad, spoelbak en kraan van Dekker Zevenhuizen. 

Keukenspecialisten.nl ‘crasht’ in de keuken…

Bekijk de video's

Rob maakt iedere keer in het programma ‘Crashen in zijn nieuwe keuken’ één simpel en snel recept met een knipoog naar de Formule 1. Ontdek de recepten hieronder.

Ruwe oliebollen

De keukenverbouwing

Tekst

Boek
Rob Kamphues crashen in de keuken

De keukenverbouwing

Tekst

De keukenverbouwing

Tekst

Afbeelding van WhatsApp op 2024-03-14 om 14.34.33_ad19662a

GLOEDNIEUWE GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé gloednieuwe Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie, trends en innovaties. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Vraag gratis ons uitgebreide keukenmagazine aan voor tips en keukeninspiratie. Alle keukeninspiratie vind je in Dé Belevingsgids.

Begin vandaag nog met het plannen van je droomkeuken. Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen ontvang jij de gloednieuwe belevingsgids.

Dit vind je in Dé Belevingsgids:

Keukenmagazine Dé Belevingsgids