Van den Hazel Keukens

Van den Hazel Keukens

Ben je op zoek naar de ideale keuken, voorzien van de laatste trends en moderne apparatuur? Van den Hazel Keukens biedt je een betaalbaar keukendesign, speciaal voor jou ontworpen en helemaal volgens uw smaak. Het zeer ruime assortiment bestaat uit verschillende collecties. Van nostalgisch en tijdloos tot modern en eigentijds design.

Uniek in Nederland zijn onze mogelijkheden om ook  jouw kleine ruimtes optimaal te benutten. Heb je een klein appartement en daardoor een kleinere badkamer, of heb je een bijkeuken die er wat rommelig uitziet met die wasmachine en droger die op elkaar gestapeld staan? Kom dan in onze showroom de voorbeelden bekijken om dit probleem uit de wereld te helpen.

Vorige slide
Volgende slide

De showroom

Bij Van den Hazel Keukens kan je niet alleen terecht voor het ontwerp, aanschaf en inrichting van jouw nieuwe keuken, maar ook voor keukenrenovatie, installatie en afwerking. 

Desgewenst kan Van den Hazel Keukens zorgdragen voor het afvoeren van jouw bestaande keuken, het verleggen van de leidingen en het afwerken van de wanden en vloer. Van den Hazel Keukens ontzorgt vanaf demontage tot oplevering!

Plan jouw route

Openingstijden

Contact opnemen

Impressie Keukenspecialist