Onze keukens

Keukens bij Keukenspecialisten.nl

Bij Keukenspecialisten.nl draait alles om het realiseren van jouw droomkeuken. Onze aangesloten keukenspecialisten zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Ze staan klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het keuken-aankoopproces.

Keukenspecialisten.nl is een samenwerkingsverband waarbij lokale ondernemers en  gerenommeerde merken samenkomen om jou de keuken van je dromen te bezorgen. Bij Keukenspecialisten.nl begrijpen we dat een keuken meer is dan alleen een functionele ruimte. Het is het hart van je huis, dé plek waar je samenkomt met familie en vrienden. Daarom streven we ernaar om niet alleen keukens te verkopen, maar om dromen waar te maken. Wil jij jouw droomkeuken werkelijkheid laten worden?

Sfeerimpressie Nolte Keuken

Onze keuken categorieën

Jouw persoonlijke keuken samenstellen

Je keuken samenstellen begint bij het houtwerk van de keuken. Welke stijl kies je? Ga je voor strak, donker, licht en welke opstelling spreek jou aan. De Keukenspecialisten werken met Duitse merken, zodat kwaliteit gegarandeerd is. Keukenapparatuur is natuurlijk ook erg belangrijk. Ga jij voor de nieuwste innovatieve apparatuur of ben je ook tevreden met apparatuur voor de hobbychef. Wij werken met deze gerenommeerde A-merken samen: AEG, SMEG, Siemens, NEFF en Miele. Na het uitzoeken van de apparatuur is het keukenblad aan de beurt. De finishing creëer jij in jouw nieuwe keuken met bijpassende spoelbak en kraan.

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: