Onze keukens

Keukens bij Keukenspecialisten.nl

Bij Keukenspecialisten.nl draait alles om het realiseren van jouw droomkeuken. Onze aangesloten keukenspecialisten zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Ze staan klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het keuken-aankoopproces.

Keukenspecialisten.nl is een samenwerkingsverband waarbij lokale ondernemers en  gerenommeerde merken samenkomen om jou de keuken van je dromen te bezorgen. Bij Keukenspecialisten.nl begrijpen we dat een keuken meer is dan alleen een functionele ruimte. Het is het hart van je huis, dé plek waar je samenkomt met familie en vrienden. Daarom streven we ernaar om niet alleen keukens te verkopen, maar om dromen waar te maken. Wil jij jouw droomkeuken werkelijkheid laten worden?

Sfeerimpressie Nolte Keuken

Onze keuken categorieën

Jouw persoonlijke keuken samenstellen

Je keuken samenstellen begint bij het houtwerk van de keuken. Welke stijl kies je? Ga je voor strak, donker, licht en welke opstelling spreek jou aan. De Keukenspecialisten werken met Duitse merken, zodat kwaliteit gegarandeerd is. Keukenapparatuur is natuurlijk ook erg belangrijk. Ga jij voor de nieuwste innovatieve apparatuur of ben je ook tevreden met apparatuur voor de hobbychef. Wij werken met deze gerenommeerde A-merken samen: AEG, SMEG, Siemens, NEFF en Miele. Na het uitzoeken van de apparatuur is het keukenblad aan de beurt. De finishing creëer jij in jouw nieuwe keuken met bijpassende spoelbak en kraan.

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: