Werkbladen

COMPOSIET EINDELOZE KEUZES

Voordelen werkbladen

Tegenwoordig is het werkblad vaak de finishing touch in je keuken en zelfs steeds meer de eyecatcher. De materialen variëren van kunststof tot roestvrij staal, van graniet tot glas en van composiet tot beton. Naast volop keuze in kleur heb je hierbij ook steeds meer keuzes in afwerkingsvormen: glad of ruw, met of zonder motief, afgeronde rand of juist super strak, bijna alles is tegenwoordig mogelijk.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is tegenwoordig een hot item. Onze werkbladenleverancier – Dekker Zevenhuizen – heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De producten van Dekker Zevenhuizen hebben verschillende certificaten die je de garantie van duurzaamheid geven in de breedste zin van het woord. Zoals TopLaminaat, DecorTop of Fenix NTM.

Fenix koffiebonen en gouden spatel

Verschillende soorten werkbladen

Een essentieel element van elke keuken is het werkblad. Het is niet alleen een functioneel oppervlak, maar draagt op bij aan de algehele visuele indruk van een keuken. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van verschillende soorten werkbladen aan om van uw keuken een droomkeuken te maken.

COMPOSIET
Eindeloze keuzes
MARMERLOOK
Luxueus en klassiek
RVS
Superstrak en minimalistisch
FENIX
Stoer en innovatief
LAPITEC
Sterk en elegant
CORIAN
Hoogwaardig kunststof
LAMINAAT
Voor elke stijl en makkelijk in onderhoud
TOPCORE
Stevig en compact
MASSIEF HOUT
Warm en sfeervol
KERAMIEK
Egaal en gebruiksgemak
GLAS
Licht en luchtig
GRANIET NATUURSTEEN
Natuurlijk en stoer
BETON LOOK
Net echt
Previous slide
Next slide

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: