Spoelbakken & Kranen

Dekker Zevenhuizen pasta koken

Het hart van elke keukenruimte

Spoelbakken en Kranen zijn het hart van elke keuken. Spoelbakken zijn er in verschillende maten, kleuren en afmetingen. Allemaal met een uniek comfortabel design, want het oog wil ook wat. De kraan is het element dat we het meest aanraken om bijvoorbeeld warm en koud water mee te tappen. De meest verkochte keukenkraan is de kokendwaterkraan. Dit product is niet meer weg te denken uit de huidige keuken.

Design spoelbakken & kranen

Roestvrij staal is het meeste toegepaste materiaal voor een spoelbak. Deze variëren in steeds meer soorten en maten. Maar roestvrij staal heeft niet meer het rijk alleen. Steeds vaker wordt de spoelbak vervaardigd als het werkblad. Dat betekent dat de spoelbak in kunststof, in steen, in terrazzo en zelf in beton mogelijk is.

In de wereld van keukenkranen is er geen tekort aan keuzemogelijkheden. Naast de klassieke kranen zijn er innovatieve opties die je keukenervaring naar een hoger niveau brengen. Kies de kraan die bij jou past en maak van je kraan een echte eyecatcher in je keuken. 

Kokendwaterkraan Dekker Zevenhuizen

Kokend waterkranen

Kokend waterkranen zijn helemaal van nu! Wist je dat in ongeveer een op vier nieuwe keukens een kokend waterkraan of multifunctionele kraan met gekoeld en bruisend water wordt geplaatst? Alle systemen van Selzius zijn van goede kwaliteit en passen in elke keuken. Het merk Selsiuz van Dekker Zevenhuizen kent verschillende modellen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een 3-in-1 kokend waterkraan waar naast koud en warm water, ook kokend water uit de kraan komt. Daarnaast bestaat er nu ook de 5-in-1 kokend waterkraan. Deze variant biedt naast de standaardtemperaturen ook gefilterd en bruisend water direct uit de kraan.

Inbouwmethodes spoelbak

Vlakinbouw

Vlakinbouw Dekker Zevenhuizen
Semi-onderbouw

Semi-onderbouw

Opbouw

Opbouw
Onderbouw Dekker Zevenhuizen

Onderbouw

GLOEDNIEUWE GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé gloednieuwe Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie, trends en innovaties. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Vraag gratis ons uitgebreide keukenmagazine aan voor tips en keukeninspiratie. Alle keukeninspiratie vind je in Dé Belevingsgids.

Begin vandaag nog met het plannen van je droomkeuken. Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen ontvang jij de gloednieuwe belevingsgids.

Dit vind je in Dé Belevingsgids:

Keukenmagazine Dé Belevingsgids