Jordy Keukens

logo-jordy-keukens

De persoonlijke keuken op maat!

Van harte welkom bij Jordy Keukens; dé nieuwe Keukenspecialist van Limburg. Onlangs opende Jordy op een feestelijke wijze de deuren van de gloednieuwe showroom in Grevenbicht.

Jordy is van mening dat het anders kan in keukenland. Met gerenommeerde keukenmerken, waaronder NEFF en Siemens, en hoge kwaliteitsmaterialen ontwerpt Jordy graag jouw droomkeuken. Jordy Keukens ontzorgt je van A tot Z en geeft eerlijk advies voor een heldere prijs met een duidelijke belofte. Er komen geen verassingen achteraf.

De monteurs plaatsen in overleg met jou de nieuwe keuken. Eventueel is het verrichten van meerwerk geen probleem, bijvoorbeeld het leidingwerk aanpassen, de meterkast vernieuwen en/of de oude keuken demonteren en afvoeren en stucen. Jouw nieuwe keuken wordt helemaal volgens jouw wensen opgeleverd.

Kom langs bij Jordy Keukens en doe keukeninspiratie op onder het genot van een kop koffie of thee. Hij helpt je graag verder met een persoonlijk advies.

Wil jij meer informatie? Neem dan telefonisch contact op via 06-41145387 of stuur een e-mail naar info@jordykeukens.nl .  

Altijd eerlijk en transparant! 

Plan jouw route

Contactgegevens

Jordy Keukens
Houtstraat 35A
6127 EB Grevenbicht

Openingstijden

Contact opnemen

Impressie Keukenspecialist