Keukenstudio Oostburg

keukenstudio-oostburg-logo

Keukenstudio Oostburg - elke keuken is weer een nieuwe uitdaging!

Al vele jaren is Keukenstudio Oostburg op het industrieterrein een begrip in de streek. Ank Verherbrugge – Bronneberg staat vol enthousiasme aan het roer van de succesvolle keukenshowroom. Ze houdt zelf enorm van culinair koken in haar keuken en die ervaringen vertaalt ze graag door naar de keukenverkoop. 

De sfeer vang je al direct bij het betreden van de gezellige showroom. Je voelt je als klant meteen “thuis”. De verschillende opstellingen hebben allemaal een eigen stijl, zodat er altijd een keuken bij zit die bij je past. Ank doet alles zelf. Offertes maken, advies, klantenbezoek, inmeten, inkoop, verkoop, logistieke- en plaatsingsplanningen. Voor de montage maakt zij al jaren gebruik van hetzelfde professionele plaatsingsteam.

Jouw droomkeuken in 3D

De offerte maakt ze direct samen met jou op de computer op in een 3D programma, zodat het helder is wat het gaat kosten en hoe de gewenste droomkeuken eruit gaat zien. Jij kijkt als het ware naar een kleurenfoto in 3D van de toekomstige keuken. Na het bezoek krijg je alles mee naar huis om het nog eens rustig te laten bezinken. Het is immers een flinke investering voor de toekomst. Je hebt alle tijd om een uiteindelijke keuze te maken. 

Bij Keukenstudio Oostburg vragen ze je van alles om de keukenstijl goed in kaart te brengen, zoals het kookgedrag en wat je mooi vindt. Op basis van deze informatie geven ze jou advies om jouw droomkeuken te voorzien van gerenommeerde apparatuur.

Kom gerust langs in de showroom onder het genot van een kop koffie of thee en laat je inspireren en adviseren. 

Plan jouw route

Contactgegevens

Keukenstudio Oostburg
Ondernemersweg 63
4501 WD Oostburg

Openingstijden

Contact opnemen

Impressie Keukenspecialist