Indrukwekkend vormgegeven. Een blikvanger vanuit iedere hoek.

Welkom in de nieuwe keuken. Waar familie, leven en werk een dynamisch geheel vormen. Waar je ontspant en geniet, maar waar je ook efficiënt bent. Waar alles draait om een gezonde levensstijl. Waar je de basis legt voor een duurzame toekomst en waar nieuwe ambities ontstaan. Bij Siemens wijden we natuurlijkerwijs al onze energie aan het creëren van een nieuwe realiteit op deze nieuwe, spannende plek. Gedreven door onze grenzeloze nieuwsgierigheid. Met slimme inbouwapparatuur die je tijd, energie en moeite besparen, zodat jij je kunt wijden aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Siemens Home Connect

Altijd verbonden met Home Connect

Extra gemak en nog meer flexibiliteit: ervaar het dankzij de Siemens huishoudelijke apparaten die over wifi beschikken. Je bedient ze eenvoudig met de Home Connect-app. Verwarm de oven voor terwijl je nog in de supermarkt staat, verander het licht van je afzuigkap vanaf de eettafel of kies je favoriete koffiespecialiteit vanuit je luie stoel. Laat verschillende Home Connect-apparaten met elkaar communiceren voor nog meer gebruiksgemak. Zoals de Home Connectafzuigkap, die automatisch begint met ventileren wanneer de kookplaat ingeschakeld wordt. Dat scheelt vieze vingerafdrukken.

Meer informatie over Siemens Home Connect kun je hier lezen.

StudioLine Ovens

Een slimme oven die gemaakt is van slimme materialen

Dat is de iQ700-oven. De ovendeur is van hoogwaardig glas, ontworpen om de warmte binnen te houden en tegelijkertijd je intelligente oven te laten stralen. De greep is zo gemaakt dat je hem niet ziet als je voor de oven staat, maar biedt je een stevige houvast wanneer je deze nodig hebt om gerechten gemakkelijk in de oven te plaatsen en uit de oven te halen. Koken met stoom: het gezonde alternatief. Dankzij de innovatieve samenvoeging van stoom en hete lucht is de oven niet alleen ideaal voor vlees, vis en groente, maar ook voor brood, cake en gebraad. Door te stomen blijven smaak, structuur, vitaminen en voedingsstoffen behouden. Stoom hele maaltijden gaar, warm groente op, of maak indruk met de sous-videfunctie. Met de stoomovens met vaste wateraansluiting heb je altijd vers kraanwater om mee te stomen en hoef je nooit meer het waterreservoir handmatig bij te vullen.

Optimaal overzicht met TFT-Touchdisplay Plus

De studioLine ovens – type iQ700 – zijn voorzien van een TFT-display met een hoog contrast en hoge resolutie. Ook zijn er modellen beschikbaar met het TFT-Touchdisplay en TFT-Touchdisplay Plus. Deze grotere displays zijn niet alleen een lust voor het oog, maar geven ook de menustructuur en functies perfect weer.

varioSpeed en coolStart zorgen voor snelheid

Lekker koken willen we allemaal, maar we hebben er niet altijd de tijd voor. Met de innovatieve varioSpeed bakovens hoeft de bereidingstijd geen belemmering meer te zijn om je favoriete ovengerecht te maken. De heerlijkste gerechten kunnen in de helft van de tijd worden bereid.
Bij varioSpeed wordt naast de gebruikelijke manier van bereiding ook de geïntegreerde magnetron gebruikt. De bereiding van gerechten wordt tot 50% versneld, zonder dat dit ten koste gaat van de perfecte kwaliteit. coolStart maakt het mogelijk om gerechten vanuit bevroren toestand meteen op te warmen, zonder eerst te hoeven voorverwarmen.

 

Met activeClean® reinigt de oven zichzelf

Het reinigingssysteem activeClean® klinkt bijna te mooi om waar te zijn: met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf. Het automatische programma maakt gebruik van pyrolyse, dat de aanwezige etensresten onder hoge temperatuur tot as verbrandt. Efficiënter en makkelijker kan niet, vooral omdat de braadsledes, bakblikken en de telescopische rails van de oven zijn uitgevoerd in pyrolysebestendig materiaal. Er hoeft vervolgens alleen nog maar een doekje door de oven gehaald te worden en klaar!

Siemens studioLine inductie-
kookplaten

Siemens studioLine inductiekookplaten bieden je optimale vrijheid bij het koken. Kies voor één of meerdere flexibele zones met flexInduction Plus of voor maximale flexibiliteit met freeInduction.

flexInduction

Een flexInduction kookplaat is voorzien van één of meerdere flexZones waarop pannen in verschillende maten kunnen worden gebruikt. De kookplaat herkent automatisch het aantal, de grootte en de vorm van de geplaatste pannen. Als het zo uitkomt worden meerdere zones hiervoor samengevoegd tot één grote kookzone.

freeInduction

Bij een freeInduction kookplaat is het mogelijk om kookgerei waar dan ook op het oppervlak van de kookplaat te plaatsen. Je bent hierbij niet meer afhankelijk van bepaalde kookzones, handig!

inductionAir Plus

Siemens biedt kookplaten aan met inductionAir Plus. Het revolutionaire Siemens inductionAir Plus systeem combineert twee geweldige apparaten: een inductiekookplaat met geïntegreerde werkbladafzuiging.

Innovatie

studioLine inductiekookplaten zijn verkrijgbaar met diverse innovatieve functies. Zo is er bijvoorbeeld de kookSensor waarmee het overkoken van een pan voorgoed tot het verleden behoort. De innovatieve kookSensor wordt direct op de pan bevestigd en communiceert via Bluetooth met de kookplaat. De sensor herkent de ingestelde temperatuur en voorkomt dat de pan overkookt.

Siemens studioLine vaatwassers

Jouw tijd welbesteed!

Siemens nieuwste generatie vaatwassers is het perfecte voorbeeld van onderscheidend design gecombineerd met innovatieve technologie – wat voor het eerst kan worden ervaren in alle types. Nieuwe technologieën en functies, zoals het gepatendeerde Zeolith®-droogsysteem, Home Connect
en XXL vaatwassers, zorgen voor de meest comfortabele gebruikerservaring tot dusver. Het nieuwe bedieningspaneel brengt functionaliteit en controle naar een nieuw tijdperk.

De duidelijke en begrijpelijke symbolen van de verschillende programma’s zorgen voor een intuïtieve bediening. Innovaties voor een mooie toekomst.

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: