Keuken en Bad Wijchen

keuken-en-bad-wijchen-logo

Totaaladvies bij Keuken & Bad Wijchen

Keuken & Bad Wijchen staat voor ‘’Totaal zorg’’. Een goed ontwerp voor de keuken combineert functionaliteit met eigen wensen binnen de beschikbare ruimte en het budget. Wij luisteren naar je en wij nemen de tijd voor persoonlijk advies op keuken- en sanitairgebied.

Een keuken uitzoeken is niet dagelijkse kost. Wellicht dat je al wel weet wat je wilt, misschien twijfel je nog tussen verschillende stijlen? In beide gevallen biedt onze showroom de uitkomst en kan jij ons brede assortiment aan keukens zelf bekijken en inspiratie opdoen. Of je nou een landelijke, moderne of tijdloze keuken zoekt, bij ons slaag je altijd.

Een goed keukenontwerp mag dan maatwerk zijn, dat wil niet zeggen dat het geen standaard keuken kan zijn. Maatwerk is geen probleem bij ons, wij maken alles naar jouw wensen. Wij helpen je graag en geven vrijblijvend advies.

In een 3D tekenprogramma werken wij de keuken uit, zodat je precies weet hoe de keuken eruit komt te zien en je niet voor verassingen komt te staan. Wij, bij Keuken & Bad Wijchen, vinden Totaal zorg belangrijk en vinden dat het uitzoeken en plaatsen van een keuken geen hoofdpijn dossier mag zijn. Wij begeleiden je graag in het gehele traject, zodat je nog lang kan genieten van de nieuwe keuken.

Kom inspiratie opdoen in de showroom in Wijchen! De koffie en thee staan voor je klaar.

Plan jouw route

Contactgegevens

Keuken & Bad Wijchen
Edisonstraat 3
6604 BT Wijchen

Openingstijden

Contact opnemen

Impressie Keukenspecialist