Keuken Totaal Enschede

keukentotaal-enschede-logo

Keuken Totaal wij gaan voor 100% tevredenheid!

Keuken Totaal wij gaan voor 100% tevredenheid!

De aanschaf van een nieuwe keuken is natuurlijk een grote stap, want een nieuwe keuken koop je natuurlijk niet zo maar. Wij proberen het jou dan ook zo makkelijk mogelijk te maken. Wij zien de klant niet als een nummer, maar als een goede relatie die we graag terugzien. Daarom willen we dat je voor de volle 100% tevreden bent en blijft. Tot in de kleinste details tot in de lengte van jaren. Ons motto: Wij zijn pas tevreden als jij het ook bent. Op onze website doe je inspiratie op van ons bedrijf, onze activiteiten en uiteraard ook van de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Advies & Ontwerp, Montage & Service

Uiteraard kan je bij ons terecht voor een eerlijk en deskundig advies voor het plannen van jouw nieuwe keuken. Onze adviseurs met een jarenlange keukenervaring zullen je begeleiden in het hele keukentraject. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met jouw wensen en uiteraard met het budget. Wij nemen ruim de tijd voor een dergelijk adviesgesprek. Samen met jou wordt de keuken samengesteld en voor je getekend en berekend. De offerte die hieruit voortkomt is geheel gratis en uiteraard ook geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kan je meekijken en zien hoe de keuken wordt samengesteld. De tekening en offerte kan je na dit gesprek meenemen om er thuis nog even over na te denken. In tegenstelling tot veel collega’s hebben wij dus geen geheimen. 

Het monteren van de keuken gebeurt door onze eigen vakkundige monteurs die jouw keuken geheel gebruiksklaar opleveren. Als de monteur vertrekt, kan je dus koken! Tevens kan je van onze monteur een korte uitleg verwachten over de werking van de verschillende apparaten. Ons credo is: Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

Mochten er na plaatsing van je keuken nog probemen zijn, dan worden deze zo snel mogelijk met je besproken en opgelost. Voor storingen schakelen wij de fabrikant in die binnen een redelijke termijn de storing oplost. Dit is tevens de reden dat wij met geselecteerde leveranciers werken van wie wij weten dat eventuele storingen snel worden verholpen.

We zien je graag in onze showroom in Enschede! 

Plan jouw route

Contactgegevens

Keuken Totaal

Ossenboer 32
7547 SJ, Enschede

Openingstijden

Contact opnemen

Impressie Keukenspecialist