Meyer Totaal

Meyer Totaal Hillegom

Ga je verhuizen en wil je een nieuwe keuken laten plaatsen? Of is jouw oude keuken aan vernieuwing toe? Hoe jouw plannen er ook uitzien, jij bent bij Meyer Totaal aan het juiste adres. Al jaren staan wij in Hillegom en de wijde omgeving bekend als dé keukenspecialist waar alles mogelijk is. Verbouwen doe je niet zomaar, je moet precies weten wat je wilt en daar helpen wij jou bij. Van hulp bij het maken van keuzes tot en met het volledig verzorgen van de verbouwing. Wij hebben onze eigen werkplaats en onze eigen monteurs, zodat wij al jouw wensen kunnen uitvoeren tot in het kleinste details.

Eigenaren Meyer Totaal
Previous slide
Next slide

Keukens en meer!

Ga jij jouw keuken aanpassen? Kijk dan eens naar het aanbrengen van meer comfort. Een comfortabele keuken is prettig voor iedereen en het is extra slim om hier rekening mee te houden als je nu al weet dat dit het huis is waar je oud wilt worden!

Wij van Meyer Totaal maken met jouw woonwensen een prachtig ontwerp, realiseren dit met onze eigen vakkundige monteurs en jij hebt er jarenlang plezier van. Wanneer het keukenfront scheef gaat hangen omdat die pannen er toch allemaal in moeten, komen wij op de koffie. Dan kijken wij meteen de rest van de keuken na.

We zien je graag in onze inspiratievolle showroom in Hillegom!

 

miele_logo-1

Plan jouw route

Contactgegevens

Meyer Totaal
Satellietbaan 10 F
2181 MH Hillegom

Openingstijden

Contact opnemen

Impressie Keukenspecialist