Ontdek de esthetische lijnen van SMEG

SMEG staat voor La Dolce Vita, het goede Italiaanse leven. Voor krachtige designs en een rijke keuken. Het is exact deze combinatie die aan de basis ligt van het familiebedrijf dat in 1948 door Vittorio Bertazzoni werd opgericht in de regio Reggio Emilia.

Het eigenzinnige karakter en zijn oog voor schoonheid vormen nog steeds het uitgangspunt van het design van de innovatieve, hoogwaardige keukenapparatuur. De ontwerpen weerspiegelen het zorgeloze familiebestaan waar rijkelijk gedekte tafels met traditionele gerechten kleur geven. Daarnaast markeren de ontwerpen van de apparaten de talloze samenwerkingen met architecten en ontwerpers door de jaren heen die geleid hebben tot de bijzondere combinatie van individualistisch design en hoogwaardige prestaties. SMEG is in 70 jaar het boegbeeld van passie, visie en design geworden. Design Made in Italy.

Ontdek de esthetische lijnen van SMEG

Stijl is voor SMEG de manier waarop een product met zijn omgeving communiceert en gebruikers in staat stelt zich ermee te identificeren. De band die met de gebruiker ontstaat gaat verder dan alleen gebruiksgemak. Met dit idee heeft SMEG nauwgezet onderzoek gedaan naar esthetiek en stijl. Welke stijl jij ook hebt, met SMEG kun je daar de perfecte inbouwapparaten bij vinden. SMEG apparatuur staat bekend om de combinatie van design en optimale prestaties in de keuken. En elke esthetische designfamilie bestaat uit diverse producten die perfect bij elkaar passen.

Logo SMEG
smg-12872-banner-500x300px-dolce-stil-novo

Dolce Stil Novo

Edele materialen, iconisch zwart, in combinatie met koperen belijning. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Veel kans dat je je kunt terugvinden in de Dolce Stil Novo lijn van SMEG. Een goed afgestemde rijke serie inbouwapparaten. Deze inbouwlijn combineert minimalistische glamour met technologische innovatie. De nieuwe TFT- displays hebben intuïtieve functies met tal van opties om jouw favoriete bakprogramma’s voor te programmeren. Bekijk Dolce Stil Novo hier!

Linea

Is hedendaags minimalisme helemaal jouw stijl? Met de statementkleuren zilver, zwart en wit sluit de Linea lijn van SMEG aan bij dé designtrend van vandaag. Opvallend is het bijzonder gebruik van roestvrijstaal en glas. Alle apparaten, van ovens tot koffiemachines en accessoires, zijn van een elegante eenvoud en bijzonder gebruiksvriendelijk. Nu ook verkrijgbaar in de kleur Neptune Grey. Bekijk Linea hier!

Neptune Grey 1
smg-12872-banner-500x300px-classici

Classici

De Classici lijn is de eerste esthetische lijn, die in samenwerking met architect Guido Canali is ontworpen door SMEG en wordt gekenmerkt door bijzonder gebruik van roestvrijstaal en een modern doch tijdloos design. De unieke bedieningsknoppen zijn kenmerkend voor de Classici lijn. Je vindt deze terug op alle apparaten uit deze lijn waardoor de producten perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd. Bekijk Classici hier!

Victoria

De producten uit de Victoria lijn zijn functioneel en harmonieus. Deze unieke lijn is zowel toepasbaar in moderne als in meer landelijke keukenontwerpen. De Victoria-serie kenmerkt zich door uniek ontwerp in combinatie met de laatste technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen de producten. Geïnspireerd door het allereerste ‘Elisabeth’ fornuis van SMEG, geproduceerd in 1948, weerspiegelt de Victoria-reeks perfect de essentie van tijdloos klassiek design en exclusieve schoonheid, dankzij SMEGS kenmerkende jaren 50 stijlbranding, solide bedieningselementen en premium bouwkwaliteit. Ook geweldig te combineren met de bekende jaren ’50 kleinhuishoudelijke apparaten of een iconische ijskast uit de SMEG FAB Collectie.

smg-12872-banner-500x300px-victoria1
smg-12872-banner-500x300px-selezione

Selezione

De Selezione-stijl is eenvoudig en praktisch. Strakke designlijnen, gecombineerd met hoekige handgrepen en bedieningselementen. Deze ingetogen serie ovens, magnetrons en kookplaten zorgt voor harmonie in de indeling van een moderne keuken, met een combinatie van elegantie en betrouwbaarheid.

Portofino

De Portofino lijn is geïnspireerd door het kleurrijke landschap van het beroemde Italiaanse kustplaatsje Portofino. Levendige kleuren, waaronder rood, geel en olijfgroen, kenmerken de fornuizen en afzuigkappen. De producten uit de Portofino lijn geven ieder interieur een unieke, kleurrijke uitstraling en geven de keuken een bijzonder karakter.

smg-12872-banner-500x300px-portofino

Wil jij meer weten over de esthetische lijnen van SMEG?

Laat je met onze blogs inspireren en ontdek verschillende keukenstylingen, keukentrends en handige weetjes.

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: