Hier staan wij voor

Over Keukenspecialisten.nl

‘Wij maken jouw keuken persoonlijk’ is onze slogan. Bezoek een Keukenspecialist bij jou in de buurt voor persoonlijk advies. Je komt de lokale specialist tegen met jarenlange ervaring en kennis.

Laat je in de showrooms inspireren door de laatste keukentrends, ontdek de A-merken apparatuur van Siemens, SMEG, AEG, Miele, en NEFF.

Daarnaast gaan de Keukenspecialisten altijd transparant te werk en geven jou eerlijk en persoonlijk advies.

Altijd een Keukenspecialist in de buurt

De Keukenspecialisten zijn verspreid door heel Nederland. In de showroom tref je de ondernemer zelf met jarenlange ervaring en vakkennis.

Je komt terecht in een mooie up-to-date showroom waar de specialisten jou voorzien van transparant advies, altijd een eerlijke prijs en uitstekende kwaliteit.

Kortom: kom naar een Keukenspecialist bij jou in de buurt voor een nieuwe droomkeuken. Benieuwd naar de Keukenspecialist bij jou in de buurt?

Wat mag je van ons verwachten?

Keukenspecialisten.nl is hét grootste keukenconcept in de keukenbranche met landelijk verspreid zo’n 60 winkels. Bij Keukenspecialisten.nl onderscheiden we ons door:

  • Actief meedenken en luisteren naar alle wensen 
  • Gegarandeerde levering van keukenkasten van hoogwaardige Duitse kwaliteit
  • Uitrusten van jouw keuken met de beste A-merk apparatuur
  • Levering van jouw droomkeuken tegen een eerlijke prijs
  • Het persoonlijke op maat ontwerpen en afleveren van jouw droomkeuken

 

Binnen 10 jaar is Keukenspecialisten.nl uitgegroeid naar hét grootste keukenconcept van Europa. Wij zijn er om jouw verwachtingen te overtreffen en een keukenervaring te bieden die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: