Scheepstra Installatiebedrijf

Scheepstra Keukens en Badkamers

Scheepstra Installatiebedrijf is een duurzame installateur, loodgieter en sterk op het gebied van onderhoud en service. Met onze vele keurmerken (waaronder Techniek Nederland, SEI en Sterkin) verzekeren wij jou van kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende dienstverlening. Kortom, je haalt vakmanschap in huis. Om te blijven voldoen aan deze belofte, richten wij onze blik op de toekomst: daarom hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Onze installateurs zijn altijd op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen. Welke nieuwe producten zijn er op de markt? Wat is er technisch mogelijk? Wij weten het en denken met jou mee over een oplossing op maat.

Vorige slide
Volgende slide

Uitgebreide collectie keukens

Bij de aanschaf van een nieuwe inbouwkeuken komt een hoop kijken. Welke stijl spreek jou aan? Past dit bij de rest van de woning en heb je voldoende ruimte? Dit zijn allemaal vragen waar de vakkundige installateurs van Scheepstra Installatiebedrijf je graag bij helpen. 

Neem bij interesse contact op met onze erkende installateurs. Wij komen graag bij jou langs in de regio Winsum, Zuidhorn, Bedum, Uithuizen en Groningen.

Plan jouw route

Contactgegevens

Scheepstra Installatiebedrijf
Het Aanleg 11
9951 SJ Winsum

Openingstijden

Contact opnemen

Impressie Keukenspecialist