Accénto Keukens

Accénto logo

Welkom bij Accénto Keukens

Bij Accénto Keukens houden we van een persoonlijke benadering en geven we een totaaladvies voor je nieuwe keuken of woonvloer. We hebben ruime ervaring in keukenontwerp en advisering maar daarnaast ligt onze kracht in het aanbieden van een totaalconcept.

Vorige slide
Volgende slide

De showroom

Bij Accénto Keukens houden we van een persoonlijke benadering en geven we jou een totaaladvies voor je nieuwe keuken of woonvloer. We hebben ruime ervaring in keukenontwerp en advisering. Wij bieden een totaalbeleving aan! 

Of het nu gaat om het renoveren van je bestaande keuken, de algehele vervanging van de keuken of de bijkomende zaken, zoals het verwijderen van muren, nieuw stucwerk, plaatsen van een nieuwe schuifpui of het realiseren van een nieuwe aanbouw of serre. Bij Accénto kan het allemaal! 

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om dit voor jou te verzorgen. Geen gedoe met allemaal verschillende bedrijven. Bij Accénto heb je één aanspreekpunt die van ontwerp tot oplevering het gehele proces deskundig begeleidt. ‘Ontzorgen ‘ noemen we dat bij Accénto Keukens.

Zien we je snel in Damwâld? De koffie en thee staan klaar. Wij maken jouw keuken persoonlijk! 

Plan jouw route

Contactgegevens

Accénto Keukens
Doniawei 85/87
9104GK Damwâld

Openingstijden

Contact opnemen

Impressie Keukenspecialist