Samenwerkingen

Samenwerkingen bij Keukenspecialisten.nl

Wij werken regelmatig samen met (micro-)influencers, een styliste en (hobby)koks om jou te inspireren. Je kan hierbij denken aan inspirerende, gemakkelijke recepten met een Italiaanse twist of juist chefwaardige gerechten. Daarnaast voert de styliste regelmatige stylingen uit bij de Keukenspecialisten volgens de laatst trends, hier blogt ze over op Keukenspecialisten.nl. Daarnaast zijn wij wekelijks op tv te zien in het succesvolle programma De Grote Huisverbouwing.

Samenwerkingen categorieën

Inspirerende recepten

Voor recepten met Italiaanse twist moet je bij CookingQueens zijn. Moeder en dochter creëren maandelijks een heerlijk recept, gemaakt met Miele apparatuur. Bekijk hier alle Italiaanse, gemakkelijke recepten van CookingQueens. Ben je toe aan meer culinaire bakrecepten? Neem dan een kijkje op de pagina Jan Spannenberg. Jan heeft voor Keukenspecialisten.nl een aantal heerlijke bakrecepten gedeeld gericht op het seizoen met tips en tricks! 

Op tv

Wij zijn wekelijks op tv te zien in het klus- en verbouwprogramma De Grote Huisverbouwing bij SBS6. Naast de woonkamer pakken ze nu ook andere ruimtes aan, waaronder de keuken. Iedere week komt een Keukenspecialist voorbij met de nodige showroominspiratie volgens de laatste trends. Benieuwd? Bekijk alle afleveringen van De Grote Huisverbouwing terug. Wekelijks te zien bij SBS6!

Inspiratieblogs van styliste Marije Develing

Marije Develing blogt al enige tijd voor Keukenspecialisten.nl. Regelmatig is ze op bezoek bij een Keukenspecialist om een styling uit te voeren volgens de laatste trends. Daarnaast blogt ze regelmatig voor ons over de laatste trends en tips op keukengebied. Lees hier alle blogs van interieurontwerper en styliste Marije Develing en laat je inspireren. 

Leuk om samen te werken!

Ben je (micro) influencer en heb jij passie voor koken, styling of lifestyle? Dan ben jij misschien een match om mee samen te werken. Chef Freek van Noortwijk, CookingQueens, Foodilove en Jan Bakt gingen jou voor! Lijkt het jou wat om een samenwerking aan te gaan met Keukenspecialisten.nl? Neem dan contact met op ons op. 

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: