Jan van Sundert Keukens en Sanitair

logo-janvansundert_LOG

Jan van Sundert - Dé specialist op het gebied van o.a. keukens

Met meer dan 300 keukenopstellingen én de grootste tegelcollectie van West-Brabant, is Jan van Sundert de specialist op het gebied van keukens, sanitair, sauna’s en tegels.

Ben je toe aan een nieuwe keuken? Bekijk dan het uitgebreide aanbod in de sfeervolle showroom. Ongeacht jouw smaak en budget is er altijd een opstelling verkrijgbaar passend bij alle wensen. Kies je voor een rechte keuken, kookeiland, houten keuken, hoek keuken, goedkope keuken, landelijke keuken of design keuken? Of misschien een combinatie van diverse stijlen? Geen probleem, want alle keukenonderdelen zijn met elkaar te combineren.

Bij Jan van Sundert stellen we jouw droomkeuken samen. Kleuren, werkbladen, deurtjes en laden, apparatuur, spoelbakken, kranen en handgrepen, alles is onderling te combineren. Ook de montage voeren wij vakkundig uit.

Geen keuken is compleet zonder de juiste vloer- en wandtegels. Laat Jan van Sundert nu de grootste tegelcollectie van de regio Breda, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom, Etten-Leur en zelfs ver daar buiten hebben. In de showroom liggen alle tegelvloeren in grote vlakken opgesteld. Hierdoor krijg je direct een goede indruk van de uitstraling van de tegels en wordt het maken van een keuze een stuk gemakkelijker. Heb je advies nodig over het onderhoud van tegels of welke vloertegels het best passen bij het interieur? Neem dan contact op.

Kortom; Jan van Sundert staat voor 5500 m2 winkelplezier van moderne tot klassieke keukenstijl, voor elk budget! Kom langs in inspiratievolle showroom van Jan van Sundert.

Plan jouw route

Contactgegevens

Jan van Sundert Keukens en Sanitair
Lokkerdreef 10
4879 ND Etten-Leur

Openingstijden

Contact opnemen

Impressie Keukenspecialist