Keukeninspiratie

Doe hier jouw keukeninspiratie op!

Voordat je besluit een nieuwe keuken te kopen, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden op dit gebied. Een keuken aanschaffen is ook niet zomaar wat. Keukentrends veranderen door de jaren heen, evenals apparatuur, werkbladen en de bijbehorende accessoires. Wij hebben hieronder alvast wat items voor je verzameld om je te laten inspireren. Marije Develing – interieurstylist en interieurontwerper – blogt regelmatig op de website over de laatste ontwikkelingen in keukenland.

Onze Keukenspecialisten helpen je graag in de zoektocht naar de nieuwe keuken. We denken met je mee, voorzien je van persoonlijk advies en zorgen voor een eerlijke prijs. Bekijk een Keukenspecialist bij jou in de buurt.

Krijg jij maar niet genoeg van alle keukeninspiratie? Vraag dan gerust ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Welke keukenstijl kies jij?

Het is niet eenvoudig om de juiste keukenstijl te kiezen voor jouw woning. Helemaal omdat veel stijlen overlappende kenmerken hebben. Het is van cruciaal belang om een weloverwogen beslissing te nemen, aangezien de uitstraling van je keuken een aanzienlijke impact heeft op de sfeer in huis. Keukenstijlen zijn prachtig te combineren met verschillende keukentrends. Voor alle keukenstijlen hebben wij verschillende inspiratiebeelden voor keukens. Bekijk bijvoorbeeld de Scandinavische keuken, de industriële keuken en de Ton sur Ton keuken.

Ben je nog niet genoeg geïnspireerd? Bekijk dan onze keukenstijlen pagina en laat je inspireren door verschillende keukenstijlen.

De nieuwe keukentrends

De keuken is het hart van elke woning. Een plek waar je kookt, werkt en dagelijkse bezigheden uitvoert. Een droomkeuken draait om functionaliteit en uitstraling. Op het gebied van keukens spelen jaarlijks verschillende trends en innovaties. Bekijk bijvoorbeeld de keukentrends Dark Brown, Stylisch Metal en Calm & Light. Bekijk verschillende interieurstijlen en laat je inspireren door de nieuwste keukentrends.

Ben je nog niet genoeg geïnspireerd? Bekijk dan onze keukentrends pagina en laat je inspireren door verschillende keukentrends.

Welke keukenopstelling kies jij?

Kies jouw ideale keukenopstelling. Een keukenopstelling is belangrijk voor het ervaren van jouw droomkeuken. Alle keukenopstellingen zijn uniek en vormen een combinatie van wensen en behoeften. Daarnaast moet het passen bij opberg- en kookwensen. Kies je bijvoorbeeld voor een keukeneiland of hoekkeuken? Laat je inspireren door de perfecte keukenopstelling.

Ben je nog niet genoeg geïnspireerd? Bekijk dan de verschillende keukenopstellingen in onze keuken inspiratieblogs.

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: