Samenwerken

Leuk om samen te werken!

Ben je (micro) influencer en heb jij passie voor koken, styling of lifestyle? Dan ben jij misschien een match om mee samen te werken. Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Meet Keukenspecialisten.nl! Wij zijn een landelijke formule waar inmiddels meer dan 60 Keukenspecialisten bij zijn aangesloten. De kracht van deze formule is dat de specialisten persoonlijk te werk gaan met behoud van de eigen lokale identiteit. 

Wij werken regelmatig samen met (micro) influencers om Keukenspecialisten.nl onder de aandacht te brengen met bijvoorbeeld heerlijke recepten. Chef Freek van Noortwijk, CookingQueens en Foodilove gingen jou voor! 

Onderdeel van DER KREIS

Keukenspecialisten.nl is onderdeel van B2B organisatie DER KREIS Nederland B.V.: de meest toonaangevende inkoop- en marketingorganisatie in de keuken- en sanitairbranche. 

Interesse om samen te werken met Keukenspecialisten.nl?

Vul dan het inschrijfformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: