Samenwerken

Leuk om samen te werken!

Ben je (micro) influencer en heb jij passie voor koken, styling of lifestyle? Dan ben jij misschien een match om mee samen te werken. Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Meet Keukenspecialisten.nl! Wij zijn een landelijke formule waar inmiddels meer dan 60 Keukenspecialisten bij zijn aangesloten. De kracht van deze formule is dat de specialisten persoonlijk te werk gaan met behoud van de eigen lokale identiteit. 

Wij werken regelmatig samen met (micro) influencers om Keukenspecialisten.nl onder de aandacht te brengen met bijvoorbeeld heerlijke recepten. Chef Freek van Noortwijk, CookingQueens en Foodilove gingen jou voor! 

Onderdeel van DER KREIS

Keukenspecialisten.nl is onderdeel van B2B organisatie DER KREIS Nederland B.V.: de meest toonaangevende inkoop- en marketingorganisatie in de keuken- en sanitairbranche. 

Interesse om samen te werken met Keukenspecialisten.nl?

Vul dan het inschrijfformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: