Keukenstudio Dordrecht

keukenstudio_dordrecht_logo_wit

Passie voor keukens

Maak kennis met Sander en Berry. De twee lokale ondernemers uit de regio hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de keukenbranche. Hun prachtige showroom is gevestigd in Dordrecht, de oudste stad van Holland. De splinternieuwe en gezellige showroom kan je vinden op de prominente plek; Woonboulevard Dordt.  Hier kan je al jarenlang terecht voor alle laatste trends op het gebied van huis en interieur. Het was altijd al de droom van de heren om klanten te kunnen voorzien van een droomkeuken en dat is werkelijkheid geworden!

Advies op maat

Jij bent bij Keukenstudio Dordrecht aan het juiste adres voor keukenadvies op maat, want bij deze keukenzaak staat de klant écht centraal. De wensen en ideeën worden samen met je vertaald naar de droomkeuken met bijpassende apparatuur. Of je nu op zoek bent naar een landelijke keuken, een gezellige woonkeuken, een designkeuken of een strakke moderne keuken; de keuze is enorm. Komt gerust langs om alle stijlen te bekijken of bekijk alvast de stijlen online. Bij Keukenstudio Dordrecht worden top kwaliteit keuken geleverd met de beste service tegen aantrekkelijke prijzen.

Maak hier online een afspraak of neem telefonisch contact op, via 078 647 1886. We verwelkomen je graag in onze showroom. De koffie en thee staan voor klaar!

Keukenstudio Dordrecht is dé keukenstudio van Dordrecht!

keukenstudio-dordrecht-foto-2

Plan jouw route

Contactgegevens

Keukenstudio Dordrecht
Mijlweg 55B
3316 BE, Dordrecht

Openingstijden

Contact opnemen

Impressie Keukenspecialist