Styling blogs Marije Develing

Meet Marije Develing

Marije Develing voert regelmatig een keukenstyling uit bij verschillende Keukenspecialisten.nl showrooms. Naast styling is ze binnenhuisarchitect. Ze is gek op alles wat met interieur en design te maken heeft. Sinds 2010 geeft ze dagelijks interieuradvies aan onder andere Keukenspecialisten.nl, maar ook aan particulieren.

”Ik kom uit een creatief nest waarbij de interieur genen van oma naar moeder op dochter zijn over gegeven. Sfeer brengen en mooie interieurs creëren zit bij ons in het bloed. Ik ben gezegend met dit talent: als meisje keek ik al anders naar ruimtes, kleuren en materialen. Ik veranderde continue mijn kamer (en die van vriendinnen) en verzamelde al jong mijn eigen meubels.” 

Meer weten over Marije Develing? Breng dan een bezoek aan Maison Belle. 

Ontdek de blogs

Bruine keuken

De aardse tinten en houten accenten in een bruine keuken zorgen voor sfeer en gezelligheid, waardoor koken alleen maar ervaringen met zich mee brengt.

Lees verder →

Houten keuken

Laat je inspireren door de warme en natuurlijke schoonheid van houten keukens. Ontdek stijlvolle ontwerpen en praktische tips hier!

Lees verder →

GLOEDNIEUWE GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé gloednieuwe Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie, trends en innovaties. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Vraag gratis ons uitgebreide keukenmagazine aan voor tips en keukeninspiratie. Alle keukeninspiratie vind je in Dé Belevingsgids.

Begin vandaag nog met het plannen van je droomkeuken. Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen ontvang jij de gloednieuwe belevingsgids.

Dit vind je in Dé Belevingsgids:

Keukenmagazine Dé Belevingsgids