Stylish Metal

Stylish Metal trend

Creëer een geheel nieuwe sfeer in jouw keuken met de texturen van metaal. Deze stijl is zowel toe te passen in de moderne, landelijke als in de industriële keuken. In huis zijn materialen erg belangrijk, pas rvs toe met duurzaam lichtgewicht aluminium voor een strak, stoer en tijdloos geheel.

Het is dé trend om rvs, aluminium met donker hout en gekleurd marmer met elkaar toe te passen in de keuken. Hoe meer contrasten in de keuken, hoe beter in dit geval. Combineer grove structuren van hout met de gladde eigenschappen van metaal. Ga voor het luxere gevoel in de keuken met een gekleurd geaderde marmersoort in het werkblad.

Apparatuur met de nieuwste functies

In jouw nieuwe keuken wil je natuurlijk gebruik maken van apparatuur voorzien van de nieuwste functies. Op deze manier kan jij veel sneller en efficiënter koken, wassen en koelen. Je hebt bijvoorbeeld apparatuur die je kan bedienen met apps. Een voorbeeld hiervan is de Home Connect app. Jij kan op afstand de oven alvast voorverwarmen, heel handig! Daarnaast zien we dat besparing een belangrijk thema is. Let vooral op het energielabel van je nieuwe apparatuur om te besparen. Het design van de nieuwste apparatuur is luxer en strakker.

Accessoires stylish metal

Maak bij deze keukenstijl in de styling gebruik van handgemaakte accessoires en geoxideerd metaal. Daarnaast passen verweerd glas en oud hout perfect bij deze keukenstijl. Probeer voornamelijk materialen te hergebruiken om het ook duurzaam te houden.

Led in de keuken

De ruwheid van het metaal en steen in de keuken kan je ideaal combineren met een metaallook achterwand. Er ontstaat een gaaf effect door wandplanken toe te passen met led strips en dit ook te doen onder het keukenblad.

Meer keuken inspiratie

Ben je op zoek naar nog meer keuken inspiratie? Vraag dan geheel kosteloos ons keuken inspiratie magazine aan. Dé Belevingsgids van Keukenspecialisten.nl staat boordevol trends, tips en tricks op het gebied van keukens. Deze gids wijst je de weg naar jouw nieuwe keuken. Kom ook eens langs bij de keukenspecialist bij jou in de buurt voor persoonlijk advies.

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: