Calm & Light

Calm & Light trend

Deze trend straalt minimalisme uit met een warme tint. Hier horen overdaad en bling bling zeker niet bij. Hét creëren van een ultieme balans in kleur, materialen en vorm zijn erg belangrijk. Bovenaan de lijst van de keukentrend Calm & Light staat het creëren van een rustige woonkeuken creëren die matcht met de rest van het huis. Hout en steen spelen een belangrijke ‘rol’ bij deze trend. Terug van weggeweest: de hoeveelheid wit in de keuken gemixt met naturel- en pasteltinten.

Wit is terug in de keuken

Witte keukens zijn altijd gebleven, maar nu zien we wit weer steeds vaker terug. Eigenlijk is dit een logische reactie op de trend van de zwarte keuken. Wit gaan we zien in fronten en in keukenbladen gemaakt van duurzame en hygiënische materialen, zoals Fenix en Corian. Maak het wit wat ‘warmer’ door hout te combineren met bijvoorbeeld natuursteen. Zo creëer je een warme basis voor in de keuken.

Het juiste keukenblad

Dekker Zevenhuizen biedt een breed assortiment keukenbladen aan, waaronder composietsteen, laminaat en keramiek. Deze keukenbladen zijn vaak duurzaam, onderhoudsarm en zien er bijna als echt uit! Een aantal keukenbladen heeft zelfs een voelbaar reliëf. Het is soms erg lastig om echt van look-a-like te onderscheiden. Met deze keukenbladen geef je op een subtiele manier een natuurlijke twist aan het geheel.

Keuken decoraties en keuken accessoires

Houd het rustig in de keuken. Gebruik decoraties in witte tinten met verschillende structuren, zoals glas, zacht rond tot grof en verweerd. Abstracte kunst en design mogen natuurlijk niet ontbreken. Zorg daarnaast dat bij het opentrekken van een lade of kast de inhoud er netjes en geordend uitziet. De details zijn dan zelfs helemaal afgestemd op de keukentrend Calm & Light.

Meer keuken inspiratie

Ben je op zoek naar nog meer keuken inspiratie? Vraag dan geheel kosteloos ons keuken inspiratie magazine aan. Dé Belevingsgids van Keukenspecialisten.nl staat boordevol trends, tips en tricks op het gebied van keukens. Deze gids wijst je de weg naar jouw nieuwe keuken. Kom ook eens langs bij de keukenspecialist bij jou in de buurt voor persoonlijk advies.

GLOEDNIEUWE GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé gloednieuwe Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie, trends en innovaties. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Vraag gratis ons uitgebreide keukenmagazine aan voor tips en keukeninspiratie. Alle keukeninspiratie vind je in Dé Belevingsgids.

Begin vandaag nog met het plannen van je droomkeuken. Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen ontvang jij de gloednieuwe belevingsgids.

Dit vind je in Dé Belevingsgids:

Keukenmagazine Dé Belevingsgids