Ton sur Ton

Ton sur ton keukens

Een Ton sur ton keuken kenmerkt zich door kleuren uit dezelfde kleursoort toe te passen en daarbinnen te variëren met donkere of lichtere tinten. Hierdoor ontstaat er een rustgevende uitstraling. De keuken springt minder in het oog, maar is vanwege zijn uitgesproken kleurkeuze en eenheid toch heel natuurlijk aanwezig.

Een andere look

Een Ton sur ton keuken heeft als voordeel dat er – door middel van het toepassen van een afwijkende kleur in accessoires – direct een andere sfeer en uitstraling wordt gecreëerd. Zo ziet de keuken er telkens toch weer anders uit. Pastel is goed te combineren met Ton sur ton tinten, maar ook rood geeft een verrassend effect.

Rust en eenvoud

Een Ton sur ton keuken straalt rust uit. Als je deze minimalistisch inricht en combineert met accessoires in dezelfde tint, dan is het naast de keuken ook een rustpunt. In deze stijl worden verschillende tinten van dezelfde kleur gebruikt, waardoor een een kalme sfeer ontstaat. De focus ligt op het creëren van rust en eenvoud door kleurvariaties te combineren met texturen en materialen. Wat resulteert in een tijdloze en verfijnde uitstraling in de keuken.

Trend: Monochrome keuken

In een monochrome keuken is er slechts 1 kleurtint toegepast, in keukenmateriaal en in accessoires. Een monochrome keuken is daarmee stijlvol en rustgevend.

Vorige slide
Volgende slide

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: