Industrieel

Industriële keukens

De industriële keuken kenmerkt zich door een stoere, robuuste uitstraling en het gebruik van massieve, krachtige, natuurlijke materialen. Het laat zich makkelijk met andere stijlen – van modern tot klassiek – combineren en is daardoor goed toepasbaar in iedere huisinrichting.

Industrieel staal en steen

Om een robuuste en indrukwekkende uitstraling te creëren, wordt de bakstenen muur gecombineerd met stalen wand- en hangrekken. Deze combinatie geeft een krachtig en stoer karakter aan een ruimte. Hierbij combineren de ruwe textuur van de bakstenen samen met de strakke, moderne lijnen van het stalen rekwerk. Dit resulteert in een aantrekkelijke en dynamische omgeving die stijl en stevigheid uitstraalt.

Industrieel beton en hout

Beton heeft een strakke uitstraling en is minder robuust dan baksteen. Door beton met hout te combineren ontstaat er een mooi evenwicht in de uitstraling: strak en stoer ontmoet warm.

Industrieel en modern

Industrieel laat zich goed combineren met diverse stijlen. Hier zien we een frisse combinatie van industrieel met modern.

kstijl-industrieel4

Industrieel zwart met hout

Hoe stijlvol is deze overwegend zwarte keuken waarin staal met hout en moderne kastjes gecombineerd wordt.

SMEG industrieel

Doe hier alvast industriële keukeninspiratie op

Voor meer sfeerimpressies van industriële keukens en keukens waarin industrieel is toegepast in combinatie met andere stijlen:

Vorige slide
Volgende slide

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: