Houten keuken

Houten keukens

Bij een houten keuken denk je al gauw aan een landelijke houten keukenstijl, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Een houten keuken kan naast traditionele uitstraling, ook een moderne uitstraling hebben. Deze houten keuken oogt modern door een strak lijnenspel.

Houten hoek keuken

Deze houten hoekkeuken is populair door de relatief weinig ruimte die wordt ingenomen, maar biedt toch veel bergruimte wat erg handig is. In deze hoekkeuken zien we de melaminefronten van Artego in de kleur Toffee Sherwood.

Zwart keukenblad

Het keukenblad in deze keuken bepaalt grotendeels de stijl. Hier is gekozen voor een strak zwart keukenblad van kwarts. Het Evora Quartz keukenblad van Dekker Zevenhuizen is een samengesteld product wat bestaat uit mineralen, bindhars en pigmenten. Deze combinatie zorgt ervoor dat het blad alles behalve poreus is. Ook handig: dit keukenblad is zeer onderhoudsarm.

Houten keuken styling tips van Marije Develing

Marije Develing is interieurontwerper en stylist en verzorgt de interieurstyling van onze showrooms. Marije heeft onlangs deze prachtige, donkere keuken voorzien van een geheel bijpassende keukenstyling. Je volgt haar op Maison Belle.

Stylingtips van Marije:

In deze tijdloze keuken ging ik aan de slag met een kleurrijke styling: hierdoor werd deze keuken vrolijk en eigentijds! De wanden zijn geschilderd in dezelfde tint als de vloer. Hierdoor ontstaat een rustige en frisse basis. De kale wanden kregen wandrekjes van zwart metaal om mooie decoratie in te zetten. Je kunt de rekjes vullen met je mooiste servies, glaswerk, kookboeken en wat groen.

Het hout van de keuken wordt herhaald in houten items als de grote broodplank en het houten onderbord. Broodplanken staan mooi als decoratie maar zijn ook heel gezellig te gebruiken bij een maaltijd of de borrel.
De bordjes aan de muur maken de keuken persoonlijk. Deze borden hebben een origineel motief en vrolijke kleuren. Je hangt ze op met speciale bordenhangers waar je elk bord aan vast kunt klemmen.

Wil je nóg meer vrolijkheid? Denk er dan eens over om deze muur te behangen met een vliesbehang in een mooi patroon: dat geeft een spectaculair effect.

Donkere keuken inspiratie

Zoek jij meer informatie over de houten keuken? Dé Belevingsgids staat vol inspiratie. Vraag Dé Belevingsgids kosteloos aan. Lees ook eens het blog over de bruine keuken of de blauwe keuken.

GLOEDNIEUWE GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé gloednieuwe Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie, trends en innovaties. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Vraag gratis ons uitgebreide keukenmagazine aan voor tips en keukeninspiratie. Alle keukeninspiratie vind je in Dé Belevingsgids.

Begin vandaag nog met het plannen van je droomkeuken. Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen ontvang jij de gloednieuwe belevingsgids.

Dit vind je in Dé Belevingsgids:

Keukenmagazine Dé Belevingsgids