Meyer Totaal

1165_meyer-totaal-branding-01.png

 

Meyer Totaal Hillegom


Gaat u verhuizen en wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Of is uw oude keuken aan vernieuwing toe? Hoe uw plannen er ook uitzien u bent bij Meyer Totaal aan het juiste adres. Al jaren staan wij in Hillegom en de wijde omgeving bekend als dé keukenspecialist waar alles mogelijk is. Verbouwen doe je niet zomaar, je moet precies weten wat je wilt en daar helpen wij u bij. Van hulp bij uw keuzes tot en met het volledig verzorgen van de verbouwing. Ook omdat wij onze eigen werkplaats hebben en onze eigen monteurs, kunnen wij uw wensen uitvoeren tot in het kleinste detail.

Keukens, badkamers en nog veel meer

En gaat u nu toch uw keuken opknappen of vernieuwen, dan kunt u meteen eens kijken naar het aanbrengen van meer comfort. Een comfortabele keuken is prettig voor iedereen. En het is extra slim om hier rekening mee te houden als u nu al weet dat dit het huis is waar u oud wilt worden!

Toekomstbestendig wonen betekent meer comfort voor nu maar ook voor later. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vaatwasser en oven op werkhoogte, zodat u niet meer hoeft te bukken? Of een handig liftsysteem voor de bovenkastjes, zodat u nooit meer hoeft te reiken.
Een keuken renoveren doe je niet zomaar even. Het is toch een hele verbouwing en dan kunt u er beter zeker van zijn dat uw keuken meteen klaar is voor de toekomst.

Wij van Meyer Totaal maken met uw woonwensen een prachtig ontwerp, realiseren dit met onze eigen vakkundige monteurs en u heeft er jarenlang plezier van. En als het keukenfront scheef gaat hangen omdat die pannen er toch allemaal in moeten, komen wij op de koffie. Kijken we meteen de rest van de keuken na.

Contactformulier

Voornaam *
Telefoonnummer *
Achternaam *
E-mail *
Vraag of opmerking
Accepteer privacybeleid *

Ik heb gelezen en ga akkoord met het privacybeleid van keukenspecialisten.nl

 

meyer-logo.png

Contactgegevens

Meyer Totaal
Satellietbaan 10 F
2181 MH Hillegom

T. 0252-530640

E. 
W. www.meyertotaal.nl

Volg ons

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten
 
 
 
 

{gallery}meijer totaal{/gallery}