Het formulier #50 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Keukenstudio Konijnendijk

Konijnendijk


Kom sfeer proeven in de gezelligste keukenshowroom van Barendrecht

Een nieuwe keuken kopen is leuk. Bij Keukenstudio Konijnendijk maken we het nóg leuker. Kom sfeer proeven in onze gezellige keukenshowroom, midden in het oude centrum van Barendrecht. Hier vindt u een keur aan betaalbare kwaliteitskeukens van diverse gerenommeerde merken. Alles is aanwezig, van verschillende materiaal- en kleurstalen tot een ruim assortiment keukenapparatuur. En ook voor de leukste accessoires en cadeaupakketten bent u bij ons aan het juiste adres. 

Keukenstudio Konijnendijk biedt een zeer compleet en divers aanbod aan keukens en keukenapparatuur. Van landelijke keukens en klassieke keukens tot moderne, design keukens en alles wat daartussen zit. Wij presenteren u verschillende opstellingen, kleur- en materiaalcombinaties en accessoires. Kranen, spoelbakken, diverse sluitsystemen, kook- en koelinstallaties en afzuigkappen. Bij Keukenstudio Konijnendijk aan inspiratie geen gebrek.

Lastig kiezen? Natuurlijk helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Keukenstudio Konijnendijk is al sinds 1985 dé keukenspecialist in de regio. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwe keuken. Deze kennis en ervaring combineren we met uw wensen en behoeften, zodat uw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Kijk rond, ontdek, ervaar en laat u inspireren door de talloze mogelijkheden.

Hebt u vragen of hulp nodig? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar met een persoonlijk advies. Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs voor een keukenadvies aan huis. Samen ontwerpen we de keuken die bij u past.

Contactformulier

Ik wil graag:
Een afspraak maken
Een gratis belevingsgids ophalen
Voornaam*
Telefoonnummer*
Achternaam*
E-mail*
Vraag of opmerking
Accepteer privacybeleid*

Ik heb gelezen en ga akkoord met het privacybeleid van keukenspecialisten.nl

Verzend

 

logo-keukenstudio-konijnendijk.png

Contactgegevens

Keukenstudio Konijnendijk
Dorpsstraat 174
2992 AB Barendrecht
T.  0180-611100

E.
W. www.konijnendijk.nl

Volg ons

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 tot 17:00 uur
Woensdag 9:30 tot 17:00 uur
Donderdag 9:30 tot 17:00 uur
Vrijdag 9:30 tot 17:00 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Ruimere tijden in overleg