Dé Woonkeuken

Dé Woonkeuken

Een woonkeuken is niet alleen de plek om te koken, het is een multifunctionele kook- en leefruimte. Het is een ruimte in de woning waar het gezellig is en waar veel reuring plaatsvindt. Daarnaast is de woonkeuken ook steeds meer uitgerust als flex werkplek. Oftewel; de woonkeuken is het hart van het huis.

Verschillende keukenstijlen

Een woonkeuken heb je in verschillende maten en kan in vele stijlen. Denk aan bijvoorbeeld de: Landelijke stijl, moderne industriële stijl of een Scandinavische tijdloze stijl. Voor het bepalen van de stijl van de woonkeuken is het belangrijk om aan de totale ruimte van het huis te denken. Wat wordt de functie van de woonkeuken? Wat wordt de indeling?

Lees hier in het blog meer inspiratie over het kiezen van jouw keukenstijl.

Doe hier alvast woonkeuken keukeninspiratie op

Previous slide
Next slide

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: