Dé Woonkeuken

Dé Woonkeuken

Een woonkeuken is niet alleen de plek om te koken, het is een multifunctionele kook- en leefruimte. Het is een ruimte in de woning waar het gezellig is en waar veel reuring plaatsvindt. Daarnaast is de woonkeuken ook steeds meer uitgerust als flex werkplek. Oftewel; de woonkeuken is het hart van het huis.

Verschillende keukenstijlen

Een woonkeuken heb je in verschillende maten en kan in vele stijlen. Denk aan bijvoorbeeld de: Landelijke stijl, moderne industriële stijl of een Scandinavische tijdloze stijl. Voor het bepalen van de stijl van de woonkeuken is het belangrijk om aan de totale ruimte van het huis te denken. Wat wordt de functie van de woonkeuken? Wat wordt de indeling?

Lees hier in het blog meer inspiratie over het kiezen van jouw keukenstijl.

Doe hier alvast woonkeuken keukeninspiratie op

Previous slide
Next slide

GLOEDNIEUWE GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé gloednieuwe Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie, trends en innovaties. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Vraag gratis ons uitgebreide keukenmagazine aan voor tips en keukeninspiratie. Alle keukeninspiratie vind je in Dé Belevingsgids.

Begin vandaag nog met het plannen van je droomkeuken. Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen ontvang jij de gloednieuwe belevingsgids.

Dit vind je in Dé Belevingsgids:

Keukenmagazine Dé Belevingsgids