StudioLine van Siemens

Ontdek het vernieuwde StudioLine assortiment van Siemens

Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving. studioLine is het premium assortiment van Siemens en staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur. Het studioLine assortiment is ontwikkeld voor wie het gewone niet goed genoeg vindt en op zoek is naar het buitengewone in het leven. studioLine helpt uitdrukking te geven aan deze ambitie.

studioLine biedt innovatieve en opvallende producten die de kwaliteit van iedere kookomgeving opwaarderen. De nieuwe ovens en design afzuigkappen overtuigen met de elegante blackSteel afwerking. En in combinatie met de nieuwe vacumeerlade staat de sous-vide functie garant voor een unieke smaakbeleving en een professioneel resultaat.

Indrukwekkend vormgegeven. Een blikvanger vanuit iedere hoek.

studioLine apparatuur is speciaal ontworpen voor wie waarde hecht aan esthetiek. De abstracte uitstraling is een regelrecht gevolg van het weldoordachte design, dat zijn oorsprong vindt in hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Of de apparatuur nu naast elkaar of onder elkaar wordt ingebouwd, er worden keukens mee gecreëerd die net zo buitengewoon zijn als de eigenaar.

Meer functionaliteiten

De crème de la crème van Siemens huishoudapparaten komt samen in studioLine. studioLine klanten profiteren van het beste dat innovaties van Siemens te bieden hebben. Er valt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér te verwachten, zoals alle exclusieve functionaliteiten op basis waarvan de apparaten zijn ontworpen.

siemens-studioline-oven

Siemens Home Connect

Er worden tegenwoordig steeds meer apparaten digitaal met elkaar verbonden. Als eerste merk biedt Siemens met Home Connect een breed assortiment aan apparaten die met behulp van een smartphone of tablet te bedienen zijn.

De synergie van wifi-apparatuur, intelligente software en een intuïtieve app, bieden vele uiteenlopende mogelijkheden. De één maakt het huishouden makkelijker, terwijl de ander compleet nieuwe toepassingen mogelijk maakt.

StudioLine Ovens

Perfect design bestaat: blackSteel

De nieuwe studioLine ovens zijn hoogwaardig afgewerkt met blackSteel; een extra donkere versie van geborsteld RVS. Daarnaast zijn de ovens voorzien van een roestvrijstalen draaiknop en extra donkere ovendeur. De verschillende elementen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een prachtig geheel.

 

Koken als een professional: de sous-vide functie

De nieuwe sous-vide functie brengt koken naar een hoger niveau. Met de nieuwe sous-vide functie op de stoomovens kunnen vacuüm verpakte ingrediënten langzaam worden gegaard op lage temperatuur. Gerechten behouden bij deze unieke bereidingswijze alle vitaminen en mineralen wat zorgt voor een unieke smaakbeleving. Ideaal om te combineren met de eveneens nieuwe vacumeerlade waarmee ingrediënten of gerechten tot 99% vacuüm kunnen worden verpakt.

 

siemens-studioline-oven-2
siemens-studioline-oven-sous-vide
siemens-studioline-oven-sous-vide-2
siemens-studioline-oven-sous-vide-3

Optimaal overzicht met TFT-Touchdisplay Plus

De studioLine ovens zijn altijd voorzien van een TFT-display met een hoog contrast en hoge
resolutie. Ook zijn er modellen beschikbaar met het TFT-Touchdisplay en TFT-Touchdisplay Plus. Deze grotere displays zijn niet alleen een lust voor het oog maar geven ook de menustructuur en functies perfect weer.

 

VarioSpeed en coolStart zorgen voor snelheid

Lekker koken willen we allemaal, maar we hebben er niet altijd de tijd voor. Met de innovatieve varioSpeed bakovens hoeft de bereidingstijd geen belemmering meer te zijn om uw favoriete ovengerecht te maken. De heerlijkste gerechten kunnen in de helft van de tijd worden bereid.
Bij varioSpeed wordt naast de gebruikelijke manier van bereiding ook de geïntegreerde magnetron gebruikt. De bereiding van gerechten wordt tot 50% versneld, zonder dat dit ten koste gaat van de perfecte kwaliteit. CoolStart maakt het daarbij mogelijk om gerechten vanuit bevroren toestand meteen op te warmen, zonder eerst te hoeven voorverwarmen.

siemens-studioline-oven-3
siemens-studioline-oven-5

Met activeClean® reinigt de oven zichzelf

Het reinigingssysteem activeClean® klinkt bijna te mooi om waar te zijn: met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf. Het automatische programma maakt gebruik van pyrolyse, dat de aanwezige etensresten onder hoge temperatuur tot as verbrandt. Efficiënter en makkelijker kan niet, vooral omdat de braadsledes, bakblikken en de telescopische rails van de oven zijn uitgevoerd in pyrolysebestendig materiaal. Er hoeft vervolgens alleen nog maar een doekje door de oven gehaald te worden en klaar!

 

 

Altijd en overal in contact met uw oven dankzij Home Connect

Alle studioLine ovens met een TFT-Touchdisplay zijn standaard voorzien van Home Connect. Met behulp van Home Connect is het mogelijk om waar dan ook uw apparatuur te bedienen met behulp van een innovatieve app op de smartphone of tablet.

 

Siemens studioLine inductiekookplaten

Siemens studioLine inductiekookplaten bieden je optimale vrijheid bij het koken. Kies voor één of meerdere flexibele zones met flexInduction Plus of voor maximale flexibiliteit met freeInduction.

siemens-studioline-inductiekookplaat
siemens-studioline-inductiekookplaat-2
siemens-studioline-inductiekookplaat-3

FlexInduction

Een flexInduction kookplaat is voorzien van één of meerdere flexZones waarop pannen in verschillende maten kunnen worden gebruikt. De kookplaat herkent automatisch het aantal, de grootte en de vorm van de geplaatste pannen. Als het zo uitkomt worden meerdere zones hiervoor samengevoegd tot één grote kookzone.

FreeInduction

Bij een freeInduction kookplaat is het mogelijk om kookgerei waar dan ook op het oppervlak van de kookplaat te plaatsen. Je bent hierbij niet meer afhankelijk van bepaalde kookzones, handig!

InductionAir

Verder kun je bij Siemens met het inductionAir systeem kiezen voor een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Het revolutionaire Siemens inductionAir systeem combineert twee geweldige apparaten: een inductiekookplaat met geïntegreerde werkbladafzuiging.

Innovatie

studioLine inductiekookplaten zijn verkrijgbaar met diverse innovatieve functies. Zo is er bijvoorbeeld de kookSensor waarmee het overkoken van een pan voorgoed tot het verleden behoort. De innovatieve kookSensor wordt direct op de pan bevestigd en communiceert via Bluetooth met de kookplaat. De sensor herkent de ingestelde temperatuur en voorkomt dat de pan overkookt.

Siemens studioLine vaatwassers

Grote momenten beginnen met kleine details; bijvoorbeeld met perfect glanzende glazen. Siemens studioLine vaatwassers zorgen ervoor dat glazen niet alleen schoon maar ook met een perfecte glans uit de vaatwasser komen - zonder nadrogen of polijsten. Siemens vaatwassers zijn verkrijgbaar met het brilliantShine systeem met Zeolith®.

 

Het Zeolith®-droogsysteem

Het Zeolith®-droogsysteem maakt gebruik van het natuurlijke mineraal zeoliet wat vochtige lucht omzet in warme lucht waarmee de vaat heel efficiënt gedroogd wordt. Vaatwassers met zeoliet blinken niet alleen uit in het droogresultaat bij glaswerk en plastic, maar zijn ook nog eens heel energiezuinig: tot wel 10% zuiniger dan de grenswaarde voor energie-efficiëntieklasse A+++.

Daarnaast zijn Siemens studioLine vaatwassers uitgerust met verschillende slimme innovatieve programma’s die ervoor zorgen je in recordtijd kunt beschikken over een perfect schone vaat. Zo is er de varioSpeed Plus functie die het mogelijk om een programma tot wel 66% te verkorten met behoud van een schone en droge vaat.

 

siemens-studioline-vaatwasser

Beeldbronnen

© Siemens

Jouw persoonlijke keuken
Niets is zo persoonlijk als jouw keuken.

Wij van Keukenspecialisten.nl vinden het belangrijk dat je niet alleen een kwalitatief goede keuken koopt, maar dat ook de service van a tot z op de juiste manier verloopt.
Wij realiseren jouw droomkeuken naar alle wensen en behoeften.

Keukenadvies op maat
Keukenadvies op maat
Altijd op maat

Wij van Keukenspecialisten.nl staan voor:
- De lokale specialist met open en transparant advies;
- Vakkennis en jarenlange ervaring;
- Het verkopen van keukens en keukenapparatuur voor een eerlijke prijs.

Advies op maat. Altijd bij jou in de buurt.
Advies nodig van de Keukenspecialist bij jou in de buurt?
Voor jouw persoonlijke keuken!

Bij ons ben je geen nummer, bij ons ben je uniek.
Persoonlijk en creatief, veilig en betrouwbare Keukenspecialisten.nl dealers bij jou in de buurt.
De lokale specialist met open en transparant advies.
Bij ons werken adviseurs, géén verkopers.
Bij jou zit altijd een Keukenspecialisten.nl dealer in de buurt.