Bedien jouw apparatuur op afstand met Siemens Home Connect

Siemens Home Connect App

Verwarm alvast je oven voor terwijl je in de supermarkt staat of zet alvast de verlichting van de afzuigkap aan vanaf de bank en kies een kleur die past bij je stemming van dat moment. Dit kan nu allemaal met Siemens Home Connect app. Daarnaast biedt Home Connect hulp bij eventuele technische mankementen. Van een afstand kunnen experts je apparaat uitlezen en zo gemakkelijk problemen oplossen. Het is ook mogelijk om verschillende Home Connect apparaten met elkaar te laten communiceren voor een optimaal gebruiksgemak. Handig hè?

Aan de slag!

Met de Home Connect app is langdurig bladeren in boeken en oneindig zoeken op internet verleden tijd. Met de handige handleidingen en tips & tricks kan jij zo aan de slag. Ervaar hoe gemakkelijk de bediening is van je oven, kookplaat, koel/vriescombinatie, koffieautomaat en vaatwasser. Eveneens kan je in de app gemakkelijk de bijpassende accessoires vinden. Jij hebt alle informatie bij de hand in de Home Connect app. Wist je dat Home Connect ook actief is wanneer de luchtkwaliteit onvoldoende is? Dankzij de afzuigkap met cleanAir worden kookgeurtjes gefilterd, maar ook worden de pollen verwijderd en allergenen gedeactiveerd.

Verbind je apparaat met Home Connect

Bakovens

Bedien deze oven met stoom op iedere plek met de Home Connect app. Je kan eveneens via deze app kookprogramma’s starten en stoppen. Je hoeft niet eens in de keuken aanwezig te zijn om de oven te bedienen. Daarnaast vind je in de app recipeWorld; een uitgebreide keuze aan heerlijke recepten in de Home Connect app. Kies een recept en deze bakoven met magnetron stelt de perfecte bereiding in. De ovendeur kan je openen met je stem. Met de OpenDoor functie kan je de ovendeur openen met een lasagneschaal in je handen.

 

Afzuigkappen & kookplaten

Bedien je afzuigkap vanaf iedere plek met Home Connect. Je kan met behulp van deze app de afzuigsnelheid aanpassen en de verlichting regelen. Je ontvangt via de app een pushbericht zodra de filters van de afzuigkap vervangen moeten worden. Je bent hierdoor verzekerd van de beste prestaties en onderhoud is verleden tijd. Met Home Connect monitor jij deze glazen werkbladafzuiging van een afstand. Met de functie cookConnect kan je bijbehorende afzuigkap bedienen.

Vaatwassers

Via de Home Connect app zie je de status van de vaatwasserkies je programma’s en kan je gebruik maken van meerdere opties. Jij ontvangt via de app een pushbericht zodra de vaat klaar is. Via de functie easyStart kies jij gemakkelijk het ideale reinigingsprogramma en dat maakt de bediening van deze vaatwasser extra gemakkelijk. Je ontvangt zelfs een melding wanneer je vaatwastabletten opraken.

Koffieapparaten

Zet eenvoudig je bakje koffie met de Home Connect app. Ristretto, cappuccino, latte macchiato: als het op koffie aankomt, heeft iedereen zijn eigen voorkeur. Kies bijvoorbeeld voor deze volautomatomaat. Met de Home Connect app pas je de voorkeuren aan naar je wensen. Pas de sterkte aan, de temperatuur en de hoeveelheid melk. Verzamel en verzend je favoriete dranken via de app en verras je gasten. Wat dacht je van de bereiding van je favoriete toetje met koffie? In de app vind je hier verschillende recepten voor terug. Klik op start en laat de bereiding beginnen

Laat je inspireren

Wil jij nog meer keukeninspiratie? Bekijk onze blogpagina en laat je verassen.
Breng een bezoek aan de website van Siemens voor meer informatie over de apparatuur met Home Connect.

Download de Home Connect app

Bestuur de belangrijke functies van je huishoudelijke apparaten met slechts één app, zelfs wanneer je onderweg bent. Test nu de demomodus van de app – hiervoor is het niet nodig dat je al over Home Connect apparaten beschikt.

 

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: