Maatwerk keukens Cabeo

Beckermann

Ruim 120 jaar past Beckermann de modernste technologische ontwikkelingen toe en integreren ze markttrends in hun producten. Naast de vanzelfsprekende onderwerpen als kwaliteit en design, ligt de focus ook op innovatie, individualiteit en industrieel maatwerk. 

Individueel en gedetailleerd

Elke keuken wordt door Beckermann ontworpen volgens individuele wensen en met focus op de details. Ze kijken verder dan alleen de keuken zodat de ruimtes in elkaar ‘overlopen’ en een harmonieus totaalconcept ontstaat.

Cabeo maatwerk keuken

Keukens van nu

Bij Beckermann inspireren ze graag. Maak daarom kennis met de stijlen van nu. Zo hebben ze onder andere een Cozy Style welke de moderne interpretatie is van de bekende landhuisstijl of Pure Harmony; een prachtig samenspel van houtdecor met metalen fronten voor een tastbare belevenis. Of wat dacht je van Black & White? Een contrast die de keuken juist extra spannend maakt. Het is allemaal mogelijk bij Beckermann. 

Bekijk hier keukens van Beckermann ter inspiratie

CABEO
Cabeo maatwerk keuken

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: