ComfortLift vaatwasser

AEG comfortLift®

Altijd ergonomisch in – en uitladen met de AEG comfortLift®-vaatwasser. Deze vaatwasser is de eerste in zijn soort waarbij de onderste korf zachtjes omhoog schuift.

Til jouw vaat naar een hoger niveau

In- en uitruimen van de vaatwasser is vaak niet het fijnste klusje om te doen. AEG heeft daarom de ComfortLift vaatwasser geïntroduceerd. Dit is een vaatwasser met een ‘lift’ en de eerste in deze wereld waar je de onderste mand naar boven kunt verplaatsen. Zo kan jij op een prettige werkhoogte de vaatwasser in- en uitruimen.

Geen beschadigt glaswerk meer

De ComfortLift vaatwasser bevat een Comfortrails waardoor je mand heel soepel over de rail glijdt zonder glaswerk of borden te laten rammelen. Daarnaast kan je gemakkelijk het niveau van de korf aanpassen. Bespaar zo ruimte en benut je vaatwasser optimaal!

Extrasilent

Het geluid van de vaatwasser kan nogal storend zijn. De ComfortLift vaatwassers hebben een ExraSilent optie, zodat dit probleem verleden tijd is. Met deze functie draait het extreme stille programma, zodat jij in alle rust andere zaken kunt doen. Wanneer je in tijdnood zit, kan je ook nog eens te TimeSaver functie aanzetten. Je vermindert de cyclusduur met 50%.

GLOEDNIEUWE GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé gloednieuwe Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie, trends en innovaties. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Vraag gratis ons uitgebreide keukenmagazine aan voor tips en keukeninspiratie. Alle keukeninspiratie vind je in Dé Belevingsgids.

Begin vandaag nog met het plannen van je droomkeuken. Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen ontvang jij de gloednieuwe belevingsgids.

Dit vind je in Dé Belevingsgids:

Keukenmagazine Dé Belevingsgids