Keuken Totaal Enschede

keukentotaal-pand.jpg


Keuken Totaal wij gaan voor 100% tevredenheid!

De aanschaf van een nieuwe keuken is natuurlijk een grote stap, want een nieuwe keuken koop je natuurlijk niet zo maar. Wij proberen het u dan ook zo makkelijk mogelijk te maken. Wij zien de klant niet als een nummer, maar als een goede relatie die we graag terugzien. Daarom willen we dat u voor de volle 100% tevreden bent en blijft. Tot in de kleinste details tot in de lengte van jaren. Ons motto: Wij zijn pas tevreden als u het ook bent. Op deze site kunt u een indruk opdoen van ons bedrijf, onze activiteiten en uiteraard ook van de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken.

Advies & Ontwerp

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en deskundig advies voor het plannen van uw nieuwe keuken. Onze adviseurs met een jarenlange keukenervaring zullen u graag begeleiden in het hele keukentraject. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met uw wensen en uiteraard met uw budget. Wij nemen ruim de tijd voor een dergelijk adviesgesprek. Samen met u wordt de keuken samengesteld en voor u getekend en berekend. De offerte die hieruit voortkomt is geheel gratis en uiteraard ook geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunt u meekijken op het PC-scherm en zien hoe de keuken wordt samengesteld. De tekening en offerte kunt u na dit gesprek meenemen om er thuis nog even over na te denken. In tegenstelling tot veel collega´s hebben wij dus geen geheimen voor u!

Montage

Het monteren van de keuken gebeurt door onze eigen vakkundige monteurs die uw keuken geheel gebruiksklaar opleveren. Als de monteur vertrekt, kunt u dus koken! Tevens kunt u van onze monteur een korte uitleg verwachten over de werking van de verschillende apparaten. Ons credo is: Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Service

Mochten er na plaatsing van uw keuken nog probleempjes zijn, worden deze zo snel mogelijk met u besproken en opgelost. Voor storingen aan de apparatuur moeten wij de fabrikant inschakelen die binnen een redelijke termijn de storing oplost. Dit is tevens de reden dat wij met geselecteerde leveranciers werken van wie wij weten dat eventuele storingen snel worden verholpen.

Contactformulier

Ik wil graag:
Een afspraak maken
Een gratis belevingsgids ophalen
Voornaam*
Telefoonnummer*
Achternaam*
E-mail*
Vraag of opmerking
Accepteer privacybeleid*

Ik heb gelezen en ga akkoord met het privacybeleid van keukenspecialisten.nl

Verzend

 

keukentotaal.png

Contactgegevens

Keuken Totaal
Ossenboer 32
7547 SJ, Enschede
T. 053-4321261

E. 
W. www.keuken-totaal.nl

Volg ons

Openingstijden

Maandag 09.00 - 12.00 en
13.30 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 12.00 en
13.30 - 18.00
Woensdag 09.00 - 12.00 en
13.30 - 18.00
Donderdag 09.00 - 12.00 en
13.30 - 18.00
Vrijdag 09.00 - 12.00 en
13.30 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag gesloten