Het formulier #101 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Jan van Sundert Keukens en Sanitair

janvansundert.jpeg


Jan van Sundert Keukens en Sanitair - van klassiek tot modern

Met meer dan 300 keukenopstellingen én de grootste tegelcollectie van West-Brabant, is jan van Sundert de specialist op het gebied van keukens, sanitair, saunas en tegels. 

Wilt u een nieuwe keuken kopen, bekijk dan het uitgebreide aanbod in de sfeervolle showroom. Ongeacht uw smaak en budget is er altijd een opstelling verkrijgbaar passend bij uw wensen. Kiest u voor een rechte keuken, kookeiland, houten keuken, hoek keuken, goedkope keuken, landelijke keuken of design keuken? Of misschien een combinatie van diverse stijlen? Geen probleem. Want alle keukenonderdelen zijn met elkaar te combineren. Bij Jan van Sundert stellen we uw droomkeuken samen. Kleuren, werkbladen, deurtjes en laden, apparatuur, spoelbakken, kranen en handgrepen, alles is onderling te combineren. Ook de montage voeren wij vakkundig uit. Van het demonteren en afvoeren van uw oude keuken tot het plaatsen van de nieuwe keuken, wij nemen u graag al het werk uit handen. 

Geen badkamer of keuken is compleet zonder de juiste vloer- en wandtegels. Laat Jan van Sundert nu de grootste tegelcollectie van de regio Breda, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom, Etten-Leur en zelfs ver daar buiten hebben. In de showroom liggen alle tegelvloeren in grote vlakken voor u opgesteld. Hierdoor krijgt u direct een goede indruk van de uitstraling van de tegels en wordt het maken van een keuze een stuk gemakkelijker. Heeft u advies nodig over het onderhoud van tegels of welke vloertegels het best passen bij uw interieur? Bent u op zoek naar extra comfort en wilt u meer weten over vloerverwarming? Vraag onze medewerkers om advies. 

Kortom, Jan van Sundert staat voor 5500 m2 winkelplezier van modern tot klassiek, voor elk budget!

Kom langs en laat u overtuigen!

Contactformulier

Ik wil graag:
Een afspraak maken
Een gratis belevingsgids ophalen
Voornaam*
Telefoonnummer*
Achternaam*
E-mail*
Vraag of opmerking
Accepteer privacybeleid*

Ik heb gelezen en ga akkoord met het privacybeleid van keukenspecialisten.nl

Verzend

 

logo-janvansundert_2x.png

Contactgegevens

Jan van Sundert Keukens en Sanitair
Lokkerdreef 10
4879 ND Etten-Leur
T.  +31 (0) 76 504 88 00

E. 
W. www.janvansundert.nl

Volg ons

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 tot 17:30 uur
Woensdag 9:30 tot 17:30 uur
Donderdag 9:30 tot 17:30 uur
Vrijdag 9:30 tot 20:00 uur
Zaterdag 9:30 tot 17:00 uur
Zondag 11:00 tot 17:00 uur
(koopzondagen)