Twist Pad Flex

NEFF Flex Design Twist Pad Flex

Een volledig nieuwe en bijzondere ervaring

De Twist Pad Flex van NEFF bedien je je inductiekookplaat, bakoven en koffievulautomat in één handomdraai. De Twist Pad Flex zorgt voor een precieze en eenvoudige bediening op jouw apparaten. Klik vast en activeer de gewenste kookzone op de kookplaat door het apparaat te kantelen en kies jouw vermogensniveau door aan de knop te draaien. Een handig lampje rond de Twist Pad Flex® geeft aan wat de status is van de kookzone.

NEFF Logo

Een bijzonder aangrijpende ervaring

Flex Control

Flex Control

Jouw apparaten moeten werken zoals jij kookt - niet andersom. Met Flex Control passen ze zich aan je persoonlijke voorkeuren aan.

Volledige controle

De nieuwste Twist Pad Flex

Een nieuwe invulling van het begrip volledige controle. De magnetische, verwijderbare Twist Pad Flex® garandeert een nauwkeurige en eenvoudige bediening van je kookplaat.

Een lichtbaken dat goed aanvoelt!

Een lichtbaken dat goed aanvoelt!

Activeer de gewenste kookzone door licht op de knop te drukken en draai vervolgens om de gewenste vermogensstand te selecteren. De omliggende verlichting geeft de verhitting aan.
NEFF Twist Pad Flex Kookplaat

Een geniale draai aan je keuken

De Twist Pad Flex is verkrijgbaar volledig in jouw stijl. Laat je verrassen door alle mogelijkheden die de Twist Pad Flex heeft te bieden zoals verschillende zijlijsten en kleuren. Geef je werkblad een prachtige uitstraling met Deep Black, of geef wat meer kleur aan je keuken met Brushed Bronze. In combinatie met Flex Design kun je de aanpasbare elementen afzonderlijk van elkeer wijzigen om jou keuken up-to-date te houden.

Twist Pad Flex van NEFF

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: