Opbergruimte in de keuken

Wat is een goede keukenindeling?

Op het aanrecht klimmen om een voorraadpot te kunnen pakken of op je knieën liggen om bij de achterste schaal te kunnen in de onderkast. Voor veel mensen een bekend verschijnsel wanneer ze in de keuken aan het werk zijn. Om dit soort onhandigheden in jouw nieuwe keuken te voorkomen en de perfecte keukenopstelling te creëren, is het heel verstandig om jezelf voor de aanschaf van je nieuwe keuken goed te laten voorlichten. Want als het gaat om ergonomie en een praktische keukenindeling, dan zijn er tegenwoordig heel veel verschillende mogelijkheden voorhanden die jouw leven in de keuken een stuk comfortabeler zullen maken.

Innovatie voor ruimtes in keukens

Hoeveel kasten je ook laat aanbrengen in je keuken, deze zijn binnen no time toch weer helemaal gevuld, en dan heb je weer het gevoel dat je ruimte tekort komt. Wéér moet je in een uitpuilende kast eerst die voorste laag producten verwijderen voor je bij het doosje bouillonblokjes kunt komen dat daarachter ligt. Misschien ligt die opvulling niet zozeer aan de hoeveelheid producten die je in de kasten plaatst, maar meer aan de manier waarop je ze plaatst. Keukenmerken bieden tal van slimme mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van de ruimte in de kasten. Ook hierin wordt nog volop geïnnoveerd. Voor meer inspiratie kun je terecht bij één van onze leverancier genaamd Berghoff.

Vier tips voor opbergruimte in de keuken

Onderkasten

Onderkasten

Onderkasten met uittreksystemen, laden met flexibele indelingen en bestekladen zijn onmisbaar in de keuken. De inhoud van de onderkast rolt je tegemoet, waardoor alles overzichtelijk te zien is zonder helemaal op de knieën de kast in te duiken.

Hoekkasten

Hoekkasten

Voor de hoekkasten bestaat al langer de oplossing van de carrousel. Dit draai-element kun je in de meeste gevallen naar buiten trekken en de plateaus ervan ronddraaien. Nu is er ook een hoekkast met volledige uittrekbare laden. Deze komen in de hoekvorm naar buiten, en ook hier heb je direct zicht op de inhoud.

Opbergsystemen

Opbergsystemen

Er zijn verschillende merken die accessoires aanbieden die helpen bij het creëren van een efficiënte opbergruimte in de keuken. Hierbij kun je denken aan besteklades, houders voor glazen en borden, flessenrekken en nog veel meer.

Apothekerskasten

Apothekerskasten

Apotherskesten zijn enorm efficiënt als het gaat om spullen opbergen. Deze kasten zijn vaak smal en hoog, nemen weinig ruimte in beslag en je krijgt er veel opbergruimte voor terug. Heel handig om spullen in op te bergen zoals borden, glazen en voorraad van eten en dat allemaal in je keuken.
TOP_1626_M3_0363

Talloze mogelijkheden

Er zijn talloze mogelijkheden die je kunnen helpen bij het opbergen van je spullen in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan stapelbare bakken, uitschuifbare lades en ladeverdelers. Daarom is het belangrijk om in de keuken te kijken wat het beste aansluit bij de wensen die je zelf hebt. Het organiseren van de keukenruimte helpt om opbergruimte te optimaliseren en een efficiënte, goed georganiseerde keuken te creëren.

GLOEDNIEUWE GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé gloednieuwe Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie, trends en innovaties. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Vraag gratis ons uitgebreide keukenmagazine aan voor tips en keukeninspiratie. Alle keukeninspiratie vind je in Dé Belevingsgids.

Begin vandaag nog met het plannen van je droomkeuken. Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen ontvang jij de gloednieuwe belevingsgids.

Dit vind je in Dé Belevingsgids:

Keukenmagazine Dé Belevingsgids