NEFF Flex Design

NEFF Flex Design

Kies de kleur die past bij jouw keuken en stijl met NEFF Flex Design. Dit unieke assortiment aan keukenapparaten met verwisselbare designelementen geeft je ultieme mogelijkheden om jouw keuken te personaliseren, passend bij jouw stijl.

Vorige slide
Volgende slide
NEFF Twist Pad Flex

Flex Design: jouw keuken-
apparatuur personaliseren

Kies een afwerking die bij jou past en bij jouw keuken. Je personaliseert gemakkelijk jouw keuken met de verwisselbare designelementen, te denken aan handgrepen en zijlijsten. Het Flex Design is verkrijgbaar in vier opvallende kleuren, ontdek Brushed Bronze, Deep Black, Anthracite Grey of Metallic Silver. De elementen zijn toe te passen voor je oven, afzuigkap, kookplaat, koffievolautomaat, en in de Twist Pad Flex®-bedieningsknop. Je kan heel gemakkelijk wisselen in de designelementen. Zo blijft elk apparaat lang smaakvol.

Twist Pad Flex®

Met de Twist Pad Flex® van NEFF kan jij nu heel gemakkelijk meerdere apparaten bedienen. De magnetische Twist Pad Flex® zorgt voor een precieze en eenvoudige bediening van jouw kookplaat, oven en koffievolautomaat. Klik vast en activeer de gewenste kookzone op de kookplaat door het apparaat te kantelen en kies jouw vermogensniveau door aan de knop te draaien. Een handig lampje rond de Twist Pad Flex® geeft aan wat de status is van de kookzone.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Flex Control bediening

Jouw keukenapparaten moeten meebewegen met hoe jij kookt. Met Flex Control passen de apparaten zich aan jouw persoonlijke voorkeuren aan. De interface past zich automatisch aan, of jij nou swipet of tikt op de TFT Touch Control of een Twist Pad Flex® om de interface op zijn plaats te houden. Na het koken bedien je ook de koffievolautomaat intuïtief met de Twist Pad Flex®.

Slide & Hide® ovens

Een onmisbaar element in de oven is de Slide & Hide® ovendeur van NEFF. Dit is de enige inschuifbare ovendeur die niet in de weg zit en moeiteloos ‘verdwijnt’, zonder dat dit ten koste gaat van de ovenruimte. Nu ook in soft close verkrijgbaar. Til je gerecht zo naar een hoger niveau!

Ontdek meer van NEFF

Het merk NEFF heeft nog meer te bieden qua apparatuur. Zo schreven wij bijvoorbeeld een blog over de Graphite Grey Lijn. Op onze NEFF pagina lees je meer over waar NEFF voor staat en waar het merk allemaal uniek in is. Ontdek de speciale eigenschappen van NEFF!

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: