Miele dialog oven

Miele Dialog Oven

De nieuwe dimensie in de kookwereld: in korte tijd en zonder kwaliteitsverlies naar excellente resultaten. Miele lanceert een wereldprimeur en verandert de manier van koken op een bijzondere wijze met de innovatieve M Chef-Technologie

Innovatieve technologie voor optimaal genieten

De Dialog Oven breidt kooktechnieken in de oven uit. De revolutionaire M Chef-technologie maakt kookinnovaties met een eenvoudige bereidingswijze en forse tijdsbesparing mogelijk. Dit zorgt voor meer plezier en comfort tijdens het koken.

Geef nieuwe dimensies tijdens het koken

Koken is nog nooit zo makkelijk geweest met de Miele Dialog Oven. Nieuwe gerechten, zoals vis in een blok ijs of kalsfilet in bijenwas garen, zonder het ijs of de bijenwas te smelten. Andere mogelijkheden zijn het garen zonder bruin te bakken of verschillende ingrediënten in één gang bereiden.

Veeleisende gerechten perfect serveren

Echte kookliefhebbers gaan voor topkwaliteit. Een meergangenmenu bereiden is een flinke uitdaging. Elk gerecht heeft een eigen bereidingswijze en je wilt ze tegelijk kunnen serveren. De Dialog Oven ondersteunt en zorgt eenvoudig voor uitstreken resultaten, ook bij veeleisende gerechten.

Vis op tafel door Miele

Designkeuken wordt sterrenkeuken

 • Kookinnovatie. Elke dag en thuis dankzij M Chef-technologie
 • Met verbeterde resultaten in structuur en gelijkmatigheid
 • Veeleisende gerechten dankzij Gourmet Assistent en Gourmet Pro
 • Meerdere gerechten tegelijkertijd garen met M Chef-menu
 • Tijdsbesparing tot 70% bij uitstekende kwaliteit

 

Meer informatie over de Miele Dialog oven vind je hier.  

Zoek jouw Miele specialist in de buurt

   GRATIS BELEVINGSGIDS

   Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

    Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

   Dit vind je in Dé Belevingsgids: