Gourmet Tray

Prestaties van NEFF

De NEFF GourmetTray is een waardevol hulpmiddel die niet alleen helpt bij het optimaal bewaren van gerechten en ingrediënten, maar ook bij het creëren van aantrekkelijke presentaties, waardoor elk gerecht van begin tot eind op zijn best blijft

NEFF Logo

Dé stijlvolle GourmetTray

De NEFF GourmetTray is een veelzijdige en stijlvolle accessoire in iedere keuken. Met de GourmetTray bereid, bewaar en presenteer je uiteenlopende gerechten. Het is mogelijk om in de glazen schalen zowel warme als koude gerechten te serveren. Met handles aan de zijkant pak je het dienblad gemakkelijk op en schuif je het zo de NEFF koelkast in.

Dé voordelen van de NEFF GourmetTray

Bewaren

Het bewaren van eten is belangrijk zodat je het niet hoeft weg te gooien. De schaaltjes van de GourmetTray van NEFF zijn vervaardigd uit duurzaam glas en een luchtdichte deksel. Het bamboe dienblad kun je op elke mogelijke hoogte in de koelkast kwijt (NEFF GourmetTray past niet in elke NEFF koelkast).

Invriezen

De glazen schaaltjes van de NEFF GourmetTray zijn bestend tegen lage temperaturen en kunnen daarom ook gebruikt worden in de vriezer. Het is dus mogelijk om fruit, ijs en nog veel meer andere etenswaren voor je gerecht gekoeld te laten bewaren. Door het compacte formaat eenvoudig te stapelen.

Bakken

De NEFF GourmetTray is een kwalitatief product wat zich onderscheidt met veelzijdige glazen schaaltjes. Deze schaaltjes zijn bestemd tegen hete temperaturen. Zo kun je de glazen schaaltjes gebruiken voor het bereiden van een gerecht in de oven of magnetron.

Eenvoudige reiniging

De schaaltjes van de NEFF GourmetTray kunnen gewoon schoongemaakt worden in de vaatwasser maar ook handmatig kun je ze weer laten stralen. Deze zijn in een handomdraai weer klaar om nieuwe gerechten in te bewaren, serveren of bereiden.

Serveren

Gebruik de NEFF GourmetTray van duurzaam gemaakt bamboe om je schaaltjes met warme gerechten te serveren en presenteren. Erg leuk om te gebruiken voor een feestje of tijdens een personeelsborrel. De NEFF GourmetTray laat iedereen verassen.

Magnetronbestendig

Het bereiden van warme en koude maaltijden is geen probleem voor de NEFF GourmetTray. Het serveren van de warme glazen schaaltjes kunnen veilig in de magnetron bereid worden. Zo kun je iedereen voorzien van een warme en koude maaltijd.

Power Boost

Koken wordt nog plezieriger wanneer kookluchtjes en dampen moeiteloos verdwijnen. NEFF heeft een decoratieve afzuigkap ontworpen die is uitgerust met de PowerBoost-functie: haal de kap naar je toe en ervaar een aanzienlijke toename in zuigkracht door een kortstondige extra boost in de luchtstroom.

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: