Decoratieve afzuigkap

Creativiteit in de keuken

De decoratieve afzuigkap van NEFF is de plek voor jouw creativiteit. Naast creativiteit kan een decoratieve afzuigkap ook functioneel zijn. Hierbij kun je denken aan het afvoeren van kookgeuren en dampen, maar ook voor luchtcirculatie in de keuken. Met een decoratieve afzuigkap heb je de mogelijkheid specifieke keukenstijlen te benadrukken zoals modern, klassiek en landelijk.

De afzuigkap is magnetisch en is beschikbaar in drie verschillende kleuren. Het magnetische bord is beschrijfbaar. Op de boekenplank kan je eenvoudig je receptenboek of tablet kwijt. De decoratieve afzuigkap in zwart is ook leverbaar met AmbientLight. Hiermee heb je de keuze uit 31 kleuren, zodat je altijd de kleur kunt kiezen die bij je stemming past.

NEFF Logo

De keuken is een ruimte waarin koken en creativiteit samen komt

Een plek voor creativiteit

Een plek voor creativiteit

Een plek voor creativiteit met een beschrijfbaar en magnetisch oppervlak waarop je kunt schrijven, je tablet of kookboek kunt plaatsen, zodat je op ooghoogte gemakkelijk het volgende recept kunt volgen.

Past perfect bij jou in de keuken

Past perfect bij jou in de keuken

Een wandschouwkap in lijn met het design van je NEFF oven – voor een keuken in perfecte sfeer en beleving. Deze wandschouwkap combineert creativiteit met functionaliteit, waardoor je niet alleen geniet van een prachtig ontwerp maar ook van efficiënte afzuiging tijdens het koken.

Aantrekkelijk design

Aantrekkelijk design

Deze schuine afzuigkap oogt schitterend aan je wand dankzij zijn bijzonder aantrekkelijke design. Design waarin NEFF zicht blijft ontwikkelen en vooruitstrevend in wil blijven.

AmbientLight

De decoratieve afzuigkap in het zwart is ook leverbaar met AmbientLight. Hiermee heb je de keuze uit 31 kleuren, zodat je altijd de kleur kunt kiezen die bij je stemming past. Gebruik je creativiteit om de afzuigkap in combinatie met AmbientLight te laten stralen in jouw keuken.

Power Boost

Koken wordt nog plezieriger wanneer kookluchtjes en dampen moeiteloos verdwijnen. NEFF heeft een decoratieve afzuigkap ontworpen die is uitgerust met de PowerBoost-functie: haal de kap naar je toe en ervaar een aanzienlijke toename in zuigkracht door een kortstondige extra boost in de luchtstroom.

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: