Reviews

Laat een review achter en win

Heb jij onlangs een keuken gekocht bij één van de Keukenspecialisten? Dan waarderen we het enorm als je een review zou achterlaten. Zo kunnen wij onze klanten in de toekomst nog beter helpen.

Met het invullen van een review ontvang jij geheel gratis een ovenreiniger en keukenontvetter van € 19,90 cadeau. Daarnaast maak je ook nog kans op een dinercheque t.w.v. € 75,-

Win een €75,- dinercheque

De bon is te besteden bij verschillende eetgelegenheden door heel Nederland. De keuze is reuze met meer dan 1.000 culinaire proeverijen. De bon staat garant voor vier gangen genieten met z’n tweeën en is een jaar geldig.

** Voorwaarden:

– Met het inzenden van je review geef je Keukenspecialisten.nl toestemming om de reactie inclusief voornaam te plaatsen en te gebruiken voor social media kanalen van Keukenspcialisten.nl.
– Ieder kwartaal maken we een winnaar bekend via social media kanalen van Keukenspecialisten.nl en we benaderen de winnaar via de e-mail.
– De bon is niet om te zetten in contanten.
– De actie loopt t/m 31 december 2024.

Onze score

Prijs - Kwaliteit

9,2/10

Deskundigheid & vakmanschap

8,9/10

Betrouwbaarheid & communicatie

9,5/10

Onze klanten vertellen

Fong Thach over Tuin Keukens Staphorst
Lees verder
Vanaf binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen. De specialiste Aranka luisterde goed naar al onze wensen en een voorbeeld van de door ons gewenste keuken. We hebben direct toegezegd bij haar een keuken aan te schaffen, geen twijfel over mogelijk. Gaandeweg onze droomkeuken aangepast, alles kon en alle beloftes zijn nagekomen!
De Graaf over LWI Keukenvisie
Lees verder
Zeer netjes en vakkundig geholpen. Goede adviezen en naar onze wensen geluisterd.
J. Struik over Tuin Keukens Staphorst
Lees verder
Deskundig, accuraat en geen fratsen een zaak naar mijn hart ❤️ .
Dhr. Vermeulen over Meyer Totaal
Lees verder
Een fijne zaak en ideaal dat ze hun eigen monteurs in dienst hebben. Zo konden al onze wensen tot in detail gerealiseerd worden.
Familie Kappert over Tuin Keukens Staphorst
Lees verder
Tijdens het uitzoeken van de keuken werden we rustig,vriendelijk en deskundig geholpen bij het maken van de diverse keuzes. Ook de communicatie nadien en voor de installatie verliep prettig en adequaat. We voelden ons gehoord en gezien. De installatie van de keuken verliep geheel volgens plan en we zijn dan ook zeer tevreden met onze nieuwe keuken!
Ina Huisen over Keuken-Centrum
Lees verder
De gehele opdracht is naar zeer grote tevredenheid uitgevoerd. Medewerkers van Keuken-centrum zijn erg vriendelijk en hebben mij voorzien van de juiste informatie om tot een keuze te komen. De uitvoering (sloop en installering) is erg soepel verlopen en er is heel erg netjes gewerkt.
Vorige
Volgende

Plaats hier je mening, want wij vinden jouw mening belangrijk!

Wij gaan voor 100% tevredenheid en daarom horen wij graag hoe wij ons kunnen verbeteren.  
Service & deskundigheid staan bij ons voorop, dus jouw mening telt.