Sint winactie

Schermafbeelding_2023-11-09_135132-removebg-preview

Gefeliciteerd jij hebt het sinticoon op onze gloednieuwe website gevonden!

Vul snel jouw gegevens in en wie weet win jij wel één van de drie NEFF Teppanyaki platen.

Vul je gegevens in en maak kans op een NEFF Teppanyaki plaat

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig van 18 november tot 1 december 2023. Gegevens die we na de actieperiode ontvangen, worden niet meegenomen in de loting.
  • De winnaars worden gekozen door middel van loting.
  • Wij geven in totaal 3x een NEFF Teppanyaki plaat weg geschikt voor inductie, type Z9417X2
  • Wij sturen de winnaars een e-mail met het bericht dat ze gewonnen hebben vanuit het mailadres info@keukenspecialist.nl.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Medewerkers zijn uitgesloten van deze actie, alsook bekenden.
  • Deelnemen is alleen mogelijk als je woonachtig bent in Nederland

NEFF Teppanyaki plaat

Teppanyaki is een Japanse manier van voedsel bereiden. Met een Teppanyaki plaat zet je in no-time een gezonde maaltijd op tafel, aangezien de vitamines en mineralen blijven behouden. Ideaal dus voor de feestdagen! Naast vlees en vis kan je ook allerlei groenten klaarmaken op de Teppanyaki plaat. De bakplaat wordt verhit op jouw inductiekookplaat. Vlees en vis schroeien snel dicht, waardoor ze heerlijk smeuïg en mails blijven. Een groot voordeel is dat de Teppanyaki plaat snel op temperatuur is en je de temperatuur in kunt stellen. Nadien kan je gemakkelijk de plaat schoonmaken met een lauwwarm sopje. Met deze Teppanyaki plaat van NEFF wordt koken een feestje! Let op: deze NEFF Teppanyaki plaat is enkel te gebruiken op een inductiekookplaat met Flexinductie. Bekijk of de Tappanyaki plaat ook voor jouw inductiekookplaat geschikt is.

NEFF Teppanyaki plaat

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: