SMEG

Image

Made in Italy

SMEG is een gerenommeerde Italiaanse fabrikant van huishoudelijke apparaten, gevestigd in Guastalla, nabij Reggio Emilia in het noorden van Italië. Al meer dan 70 jaar staan de producten van SMEG bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten zoals Guido Canali, Mario Bellini, de Piano Design studio, Marc Newson en Giancarlo Candeago.

De nadruk bij SMEG ligt op kwaliteit, technologie en design. Ze zijn op internationaal niveau toonaangevend en vertegenwoordiger van ‘’Made in Italy’’. In de keuken worden elementen samengebracht: hoge prestaties, behoeften en functies, esthetiek en duurzaamheid.

Bij SMEG komt het design op de eerste plaats om een product een identiteit te geven; keukenapparatuur met een belevenis. Aandacht voor detail en designoplossingen, die het interieur verrijken en een beleving zijn voor de gebruiker. Door SMEG worden producten het middelpunt van het hart van het huis. De keuken wordt een plek met een eigen identiteit en uitstraling, voorzien van alle wensen en behoeften.

Image
Image

Perfecte match

Maak kennis met de esthetische lijnen van SMEG. Welke stijl jij ook hebt, met SMEG kan je daar nu de perfecte inbouwapparatuur vinden. Deze apparatuur staat bekend om het design en optimale prestaties in de keuken. En elke esthetische designfamilie bestaat uit diverse producten die perfect bij elkaar passen. Ontdek de esthetische lijnen hier in het blog.

SMEG
Jouw persoonlijke keuken
Niets is zo persoonlijk als jouw keuken.

Wij van Keukenspecialisten.nl vinden het belangrijk dat je niet alleen een kwalitatief goede keuken koopt, maar dat ook de service van a tot z op de juiste manier verloopt.
Wij realiseren jouw droomkeuken naar alle wensen en behoeften.

Keukenadvies op maat
Keukenadvies op maat
Altijd op maat

Wij van Keukenspecialisten.nl staan voor:
- De lokale specialist met open en transparant advies;
- Vakkennis en jarenlange ervaring;
- Het verkopen van keukens en keukenapparatuur voor een eerlijke prijs.

Advies op maat. Altijd bij jou in de buurt.
Advies nodig van de Keukenspecialist bij jou in de buurt?
Voor jouw persoonlijke keuken!

Bij ons ben je geen nummer, bij ons ben je uniek.
Persoonlijk en creatief, veilig en betrouwbare Keukenspecialisten.nl dealers bij jou in de buurt.
De lokale specialist met open en transparant advies.
Bij ons werken adviseurs, géén verkopers.
Bij jou zit altijd een Keukenspecialisten.nl dealer in de buurt.