Inspiratie
gerechten van chef-kok Freek

Halloumi met gegrilde peulvruchten

Freek van Noortwijk

Maak kennis met de inspiratierecepten van de chef-kok! Freek van Noortwijk heeft speciaal voor Keukenspecialisten.nl een aantal receptvideo’s opgenomen. In zijn receptvideo’s laat hij verschillende recepten zien voor de aftersummer, zodat jij nog even kan nagenieten van de zomer. Ook deelt hij receptvideo’s om relaxt de kerst in te gaan. Hij kookte deze gerechten bij Keukenspecialisten in de showrooms op de handige apparatuur van NEFF en Siemens.

De carrière van Freek van Noortwijk als chef-kok en ondernemer zit in de lift. Hij is bekend van het succesvolle restaurant BREDA. Dit restaurant werd onthaald met fantastische kritieken. Later opende hij Pita Kebab & Falafel in de bekende Foodhallen. Een totaal ander concept waar biologische kebab en falafel geserveerd worden. In 2018 heeft hij brasserie Maris Piper en Chef’s Table aan zijn lijstje toegevoegd.

Door deze successen werd vervolgens Klein BREDA geopend en daarna The Noodle Shop en PAINDEMIE. Freek legt uit dat zijn restaurants allemaal verschillende sferen en kookstijlen hebben en dus verschillende gasten aanspreken. Hij is dus ontzettend verzot op ondernemen, maar vooral op lekker koken!

Benieuwd? Volg ons op de socials om op de hoogte te blijven!

Kerst receptvideo's

Suprême van kemper maishoen

Steak van gepofte knolselderij

Aftersummer receptvideo’s

Gegrilde halloumi met peulvruchten

Gestoomde zeebaars met salsa verde

Taco met gegrilde entrecote en guacamole

Gegrilde kip met tzatziki

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: